Τα δημόσια παιχνίδια της Ήβης Αδάμου με την κόρη της!

Ήβη Αδάμου είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα. Πώς να μην είναι άλλωστε αφού η κόρη της ήρθε στην ζωή της για να της χαρίσει και το δώρο της μητρότητας οληκληρώνοντας την ευτυχία της.

Σε πρόσφατη έξοδο της στην Θεσσαλονίκη, η Κύπρια τραγουδίστρια είχε μαζί της την αδερφή της και φυσικά την 5 μηνών κορούλα της, με την ίδια να μην χάνει στιγμή το χαμόγελο της και την λάμψη της ευτυχισμένης γυναίκας. 

Η Ήβη μάλιστα δεν σταμάτησε να παίζει με την μικρούλα, η οποία την έχει ξετρελάνει, αδιαφορώντας για τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. ηβη

Η Ήβη Αδάμου αποκάλυψε σήμερα για πρώτη φορά στην κάμερα τη εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το όνομα που θα δώσει στην κόρη της! 

Camera Iconηβη

Η μικρή λοιπόν θα ονομαστεί Ανατολή Νεφέλη.

«Ο Μιχάλης βοηθάει σε πολλά επίπεδα με το μωρό. Κυρίως όμως ψυχολογικά. Αν δεν ήταν ο Μιχάλης σε όλη αυτή τη φάση δίπλα μου, δεν θα ήταν το ίδιο. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Θα τη βγάλουμε Ανατολή Νεφέλη. Ανατολή είναι και το όνομα της μίας μας γιαγιάς. Δεν θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Η βάφτιση θα γίνει κάποια στιγμή την άνοιξη ή το καλοκαίρι», είπε, μεταξύ άλλων, η Ήβη Αδαμου.