Συντετριμμένος ο παππούς του Mad Clip: «Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες…»


Το μεσημέρι της Δευτέρας 06/09 φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και πλήθος απλού κόσμου, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου και αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip, που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στη Βουλιαγμένη.

Στην κηδεία του 34χρονου τραγουδιστή δεν μπόρεσε να παρευρεθεί η πολυαγαπημένη του γιαγιά, κυρία Ασπασία, καθώς βρίσκεται στην Αμερική και είναι μεγάλη και άρρωστη.

Η ίδια μίλησε στο Τ-live για τον ξαφνικό θάνατο του εγγονού της και «ράγισε καρδιές»:

«Είμαι τελειωμένη. Εγώ αυτό το παιδί αυτό το λάτρευα και με λάτρευε, ήταν το εγγονάκι μου, το μεγάλο μου το εγγονάκι. Ήταν το μεγάλο μου το παιδί, το χρυσό μου το αγόρι. Είμαι απαρηγόρητη, κλαίω και χτυπιέμαι, πώς χάθηκε το παιδί μου… Αυτοδημιούργητο, μόνο του αναδείχτηκε και έγραψε τις μουσικές του.

Αγαπούσε τη μαμά του και την αδερφή του… Ήταν καλό παιδί. Δεν μπορούμε να παρηγορηθούμε. Όλος ο κόσμος παίρνει τηλέφωνα και τον ευχαριστώ. Όλος ο κόσμος μάς λέει συλλυπητήρια.

Όταν μπορούσε βοηθούσε όποιον μπορούσε. Εγώ και ο άντρας μου τον μεγαλώσαμε. Και η μαμά του. Κλαίω και χτυπιέμαι δύο ημέρες.

Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο και λέω γιατί. Δε γινόταν να το πάθαινα εγώ; Όχι το παιδί αυτό. Εγώ ας αρρώσταινα, εγώ ας χτυπούσα… Εγώ, εγώ, εγώ… Να ζούσε το παιδί μου».

Συντετριμμένος είναι και ο παππούς του Mad Clip

Ο παππούς του νεαρού τραγουδιστή είχε δηλώσει νωρίτερα στην εκπομπή «Alpha Παντού», πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του δεν οφείλεται σε λάθος του, αλλά μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

«Ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια», είπε αρχικά προσθέτοντας: «Όσον αφορά τον εγγονό μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…» είπε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip.