Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της (βίντεο)



Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση που διατηρούσε η 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα με έναν 13χρονο μαθητή, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε κάνει σεξ μαζί του μέσα στην τάξη και μάλιστα μπροστά σε άλλο μαθητή της.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης και της προσβολής δημοσίας αιδούς με την εκτέλεση ακόλαστης πράξης, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 30 χρόνια.

Όπως σημειώνει το CNN.gr, η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα την εφημερίδα Arizona Republic, την ώρα που η 28χρονη δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή της μέσα στην τάξη, ήταν «παρών» και ένας συμμαθητής του. Σε άλλες, δε, περιπτώσεις, η Ζαμόρα άγγιζε σεξουαλικά το αγόρι, ενώ ήταν παρόντες όλοι οι υπόλοιποι μαθητές της τάξης.

Σύμφωνα με τα λόγια του 13χρονου, οι δυο τους αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη.

Σε αυτά αναφέρεται μεταξύ άλλων:

Μαθητής: Σκέφτομαι τις σέξι σέλφι σου.

Ζαμόρα: Ωωω μωράκι, μακάρι να ήσουν εδώ μαζί μου.

Μαθητής: Σε θέλω μωρό μου, πότε μπορούμε να… ξανά;

Ζαμόρα: Σε θέλω τόσα άσχημα. (…) Κάθε μέρα μου φαίνεσαι όλο και πιο σέξι.

Μαθητής: Θέλω να σε… άσχημα. Οι φορές αυτές δεν μου ήταν αρκετές.

Από τη μαγνητοφωνημένη κατάθεση στις Αρχές, προέκυψε επίσης πως η δασκάλα άγγιζε τον μαθητή της στο γραφείο της, προσποιούμενη πως έψαχνε κάτι στο συρτάρι, ενώ η υπόλοιπη τάξη είχε αναλάβει κάποια άσκηση.

Από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το αγόρι έδινε στη δασκάλα του χαρτάκια, ένα εκ των οποίων έγραφε «είσαι σέξι». Ο 13χρονος αποκάλυψε επίσης πως έστελνε γυμνές του φωτογραφίες στη Ζαμόρα κι εκείνη του είχε «απαντήσει» με μία που φορούσε εσώρουχα και ακόμη μία που ήταν ολόγυμνη.


Η σχέση δασκάλας – μαθητή για κάποιον καιρό περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το αγόρι βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τον «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».