Συνελήφθη καταζητούμενος Τουρκοκύπριος για ξυλοδαρμό 48χρονου

Στη σύλληψη και του τρίτου καταζητούμενου στην υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε 48χρονο, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, ενώ συνεχίζει να αναζητεί τα στοιχεία τέταρτου προσώπου.


Πρόκειται για 47χρονο Τουρκοκύπριο, ο οποίος  συνελήφθη χθες, την ώρα που δυο ακόμη πρόσωπα, ένας 39χρονος Τουρκοκύπριος και ένας 33χρονος Ρουμάνος, τέθηκαν υπό τετραήμερη κράτηση για την ίδια υπόθεση.

Ο 48χρονος Ελληνοκύπριος είχε καταγγείλει προχθές στην Αστυνομία  ότι όχημα με τουρκοκυπριακούς αριθμούς εγγραφής, κινείτο ύποπτα στο χωριό Αγρίδια, της Επαρχίας Λεμεσού. Λίγο αργότερα φέρεται να καταδίωξε τους υπόπτους με σιδερένιο λοστό, ενώ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι ύποπτοι φέρεται να του απέσπασαν το λοστό και να τον κτύπησαν.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπερούντας και στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δεν έφερε εμφανή τραύματα και πως δεν μπορούσε να εξιστορήσει τα γεγονότα, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Ο 39χρονος και ο 33χρονος τέθηκαν χθες υπό κράτηση ενώ ο τρίτος καταζητούμενος, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Οι έρευνες για εξακρίβωση των στοιχείων του τέταρτου προσώπου, συνεχίζονται.


Πηγή: KYΠΕ