Συνδέεται η νέα απόπειρα με τον φονο Gary στην Αγία Νάπα;

Δεν υπήρχε οποιοδήποτε στοιχείο ή υποψία ότι ο 35χρονος από τη Λευκωσία που συνελήφθη ως ύποπτος με τρία άλλα άτομα, είχε οποιεσδήποτε διαφορές με τον Gary Χριστοδούλου, ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου στην Αγία Νάπα, λέει ο δικηγόρος του.  


Σε επιστολή του και «προς αποκατάσταση της πραγματικότητας» όπως αναφέρεται, ο Γιάννης Νεάρχου, δικηγόρος του 35χρονου από τη Λευκωσία αναφέρει ότι ο πελάτης του «συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας του Gary Χριστοδούλου 33 χρονών, που διαπράχθηκε 1η Νοεμβρίου στην Αγία Νάπα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα τρία πρόσωπα».
 
Προστίθεται ότι «στο πλαίσιο της διεξαχθείσας δικαστικής διαδικασίας προσωποκράτησης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, στις 15 Νοεμβρίου 2018, δηλώθηκε με σαφήνεια από τον επικεφαλής ανακριτή του ΤΑΕ  Παραλιμνίου ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σύνδεση του πελάτη μας με τους άλλους τρεις υπόπτους. Ο ανακριτής δέχτηκε επίσης ότι δεν υπήρχε οποιοδήποτε στοιχείο ή υποψία ότι ο πελάτης μας είχε οποιεσδήποτε διαφορές με το θύμα, αντίθετα δέχθηκε ότι μεταξύ τους υπήρχαν φιλικές σχέσεις».
 
Στην επιστολή σημειώνεται ακόμα ότι «στην πορεία των ερευνών διαφάνηκε ότι ο πελάτης μας δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ειδεχθές έγκλημα γι’ αυτό και αφέθηκε ελεύθερος πριν την εκπνοή του διατάγματος της οκταήμερης προσωποκράτησης του».

Πηγη: reporter.com. Cy