Συνάντηση Δημάρχου Αγίας Νάπας με ΤΕΒΕΑ


Συνάντηση είχε χθες αντιπροσωπεία της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) με το Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέττου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Αγίας Νάπας και την Επαρχία Αμμοχώστου γενικότερα και ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν το θέμα της επικείμενης μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ανάγκη δημιουργίας αγκυροβολίων στην περιοχή για αποβίβαση επισκεπτών από κρουαζιερόπλοια, η πρόσβαση επισκεπτών από θαλάσσης, και το μεταναστευτικό. Συζητήθηκαν επίσης το θέμα του Τοπικού Σχεδίου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις. Για το θέμα της δημιουργίας αγκυροβολίων και της πρόσβασης επισκεπτών από θαλάσσης τόσο ο Δήμος όσο και η ΤΕΒΕΑ έχουν ήδη προχωρήσει σε μελέτες και επαφές με τους αρμόδιους φορείς και συμφωνήθηκε όπως γίνει ο κατάλληλος συντονισμός για τη συνέχεια.

Η αντιπροσωπεία της ΤΕΒΕΑ αφού συνεχάρη για ακόμη μία φορά τον κ. Ζαννέττου για την εκλογή του στο τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου Αγίας Νάπας τον ευχαρίστησε για την συνάντηση και επαναβεβαίωσε τη στήριξη της ΤΕΒΕΑ προς τον Δήμο Αγίας Νάπας. Με τη σειρά του ο κ. Ζαννέττου δήλωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει τη συνεργασία με την ΤΕΒΕΑ για την ευημερία τόσο του Δήμου Αγίας Νάπας αλλά και γενικότερα της Επαρχίας Αμμοχώστου.