Σύλληψη 32χρονου στην Αγία Νάπα για υπόθεση άσεμνης επίθεσης και επίθεσης εναντίον αστυνομικών


Ανδρας ηλικίας 32 ετών από την Αγία Νάπα συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευση της ειρήνης ενώ κατά την διαδικασία σύλληψης του επιτέθηκε εναντίον μελών της Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου το απόγευμα της 14ης Μαρτίου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στην οικία 32χρονου για να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης το οποίο εξασφαλίστηκε εναντίον του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

«Εναντίον του άνδρα διερευνάται υπόθεση άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευσης της ειρήνης που διαπράχθηκε αργά το απόγευμα της 10ης Μαρτίου στην Αγία Νάπα», είπε.

Πρόσθεσε ότι η καταγγελία έγινε από μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 37 ετών, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο περπατούσε σε παραλιακό δρόμο στην Αγία Νάπα και προσεγγίστηκε από άγνωστο της άντρα ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο συγκεκριμένης περιγραφής.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άγνωστος άντρας προφασίστηκε ότι δεν μπορούσε να βρει το κινητό του τηλέφωνο και ζήτησε τη βοήθεια της ώστε να τον καλέσει από το τηλέφωνο της προκειμένου να εντοπίσει το δικό του».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «η 37χρονη στην καταγγελία της ανέφερε πως στην προσπάθεια της να καλέσει το τηλέφωνο του, ο άγνωστος άντρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο του. Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας ήταν γυμνός από την μέση και κάτω και φαίνονταν τα γεννητικά του όργανα, οπότε πανικοβλήθηκε, άρχισε να κινείται μακριά του ενώ αυτός συνέχισε να την καλεί για να τον βοηθήσει».

Από εξετάσεις της Αστυνομίας «προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρόνου και χθες Τρίτη 14 Μαρτίου εξασφαλίστηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης. Κατά την προσπάθεια των μελών της αστυνομίας να τον συλλάβουν, αυτός έφερε αντίσταση και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών κλωτσώντας τους και δαγκώνοντας τους».

Τα μέλη της αστυνομίας μετέβηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφεραν μώλωπες και εκδορές στα χέρια και τα πόδια τους και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Αργότερα σήμερα ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.