ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 5χρονο αγοράκι που έχασε το πρόσωπό του σε φωτιά ζητά από τον Άγιο Βασίλη ένα καινούργιο

Δυστυχώς είναι και αυτά τα παιδάκια που δεν ζητούν κάποιο ακριβό παιχνίδι από τον Άγιο Βασίλη. Υπάρχουν και αυτά τα παιδιά που βρίσκονται σε κάποιο Νοσοκομείο ή αναρρώνουν από μια σοβαρή ασθένεια και ζητούν απλά να γίνουν καλά.


Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανου απο toThemaonline. com


Ένα 5χρονο αγοράκι του οποίου το πρόσωπο κάηκε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του ένα καινούργιο πρόσωπο για τα Χριστούγεννα.

Ο Bakhtiyer Sindrov που έχασε τη μύτη, τα αυτιά και τα μαλλιά του συγκλονίζει με την κατάθεση ψυχής του ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να είναι όπως τα άλλα παιδάκια.

Στο γράμμα του γράφει: «Γεια σου Άγιε Βασίλη, κάηκα όταν ήμουν μικρό παιδάκι. Έχασα το πρόσωπο μου κατά τη διάρκεια της φωτιάς και από τότε κρύβομαι από τους ανθρώπους γιατί με φοβούνται. Τρομάζω και εγώ όταν βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν έχω μύτη, αυτιά και μαλλιά και η μαμά μου λέει ότι δεν μπορώ να πάω στο σχολείο».

Συνεχίζει αναφέροντας: «Συχνά πονάω αλλά δεν κλαίω. Η μητέρα μου όμως κλαίει. Άγιε Βασίλη, χάρισε μου ένα καινούργιο πρόσωπο σε παρακαλώ και δεν θα κλάψω ποτέ στη ζωή μου, απλά θέλω να είμαι όπως όλα τα άλλα παιδάκια».

Ο 5χρονος ήταν βρέφος όταν ξέσπασε η φωτιά ενώ βρισκόταν στο παιδικό κάθισμά του δίπλα στο τζάκι. Από τότε οι γονείς του τον κρύβουν κάτω από μια κουβέρτα όταν βγαίνουν στο δρόμο.

Το γράμμα του στάλθηκε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Καζακστάν με την οικογένεια του να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και να δηλώνει αδυναμία να καλύψει τα έξοδα μερικής τουλάχιστον αποκατάστασης του προσώπου του παιδιού τους.