Συγκινητικό: Νοσηλεύτρια και ασθενής χορεύουν βαλς σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου


Την εποχή που σχεδόν τίποτα δεν είναι όπως το ξέραμε προ καραντίνας, βίντεο όπως το παρακάτω μας κάνουν να πιστεύουμε ότι, πράγματι, η ζωή συνεχίζεται.

Στο νοσοκομείο Umberto 1 στην ιταλική πόλη Έννα της Σικελίας, ένας ασθενής με κορωνοϊό ξεκίνησε να χορεύει βαλς με μια νοσηλεύτρια, στο δωμάτιο της πτέρυγας Covid-19, όπου νοσηλεύεται.

Πλέον, βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του επειδή αισθάνεται καλύτερα, ζήτησε από τη νοσηλεύτρια που τον φρόντισε τον καιρό της νοσηλείας του, να χορέψουν μαζί. Εκείνη δεν του το αρνήθηκε και χόρεψαν για λίγη ώρα, με τη στιγμή να μαγνητοσκοπείται και να γίνεται viral!

Το βίντεο είδαμε στη σελίδα Facebook της ιστοσελίδας NurseTimes, του ιταλικού πόρταλ με θέματα και ειδήσεις που αφορούν το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας. «Μια νοσηλεύτρια σε πτέρυγα Covid-19 στο νοσοκομείο Umberto 1 στην πόλη Έννα, χορεύει με έναν ασθενή με κορωνοϊό, ο οποίος βρίσκεται πια σε φάση ανάρρωσης» διαβάζουμε στη λεζάντα του βίντεο.

Με τους υπόλοιπους ασθενείς να κοιτάζουν με χαμόγελο και τους νοσηλευτές να χαιρετούν την κάμερα με αισιόδοξοι και θετικοί διάθεση, παρακολουθώντας τα λίγα αυτά δευτερόλεπτα, δε θα μπορούσαμε παρά να χαμογελάσουμε και εμείς με τη σειρά μας στην εικόνα δυο ανθρώπων που βρίσκουν νότες αισιοδοξίας σε μια τέτοια περίοδο.


Πηγή: philenews / bovary.gr