Το συγκινητικό μήνυμα μητέρας στην Πυροσβεστική-«Χάρη σε σας ζει το παιδί μου»


Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε στην Πυροσβεστική, μια γυναίκα από τη Λάρνακα, η ζωή του γιου της οποίας είχε κινδυνεύσει όταν είχε εμπλακεί τον περασμένο Μάρτιο σε τροχαίο. Ευχαρίστησε τους πυροσβέστες που έκαναν το καθήκον τους και έσωσαν το παιδί της. 

Σε ανάρτηση της, η κ. Μαρία, αναφέρει πως «θέλω να πω σε εσάς, ναι ΕΣΑΣ τους άγνωστους αγγέλους προς εμένα αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντικά άτομα για τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου, της ζωής όλων μας και δεν μιλάω για άλλους από τους νοσηλευτές των ασθενοφόρων Ορόκλινης»!

Χαρακτηρίζει μάλιστα τους πυροσβέστες άγνωστους φύλακες και πως χάρις σε αυτούς, το παιδί της που βρισκόταν μαζί της στο όχημα είναι σήμερα εν ζωή.

«Τους πυροσβέστες Ορόκλινης ΕΣΑΣ τους άγνωστους φύλακες που χάρη σε ΕΣΑΣ ζει σήμερα το παιδί μου, τον βγάλατε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και τον κρατήσατε στην ζωή»!

Στο μήνυμα της, η κ. Μαρία αναφέρει ότι «η δική του αναπνοή (σ.σ. του παιδιού της) σήμερα οφείλεται στην άμεση και σωστή ανταπόκριση σας την στιγμή που η μοίρα ήθελε να παίξει άσχημο παιγνίδι στο γιο μου! Δεν θα σταματήσω ποτέ να προσεύχομαι και να ευχαριστήσω ΕΣΑΣ»!

 

Το μήνυμα έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, μέσω της σελίδας της στο facebook. 

 

 

ΠΗΓΗ:reporter.com.cy