Σωτήρα: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια των δύο απαχθέντων απο τις κατοχικές αρχές

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Αναστάσιου Μαρτή από τη Σωτήρα… Περιμένουν να έρθουν πίσω οι δικοί τους που απήχθησαν από τις κατοχικές αρχές. Και εύχονται να είναι καλά… 

Από χθες το απόγευμα ο Αναστάσης Μαρτής και ο γιός του Μιχάλης απήχθηκαν από λεγόμενους αστυνομικούς και κρατούνται στα κρατητήρια του ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα ο 47χρονος Αναστάσης με τον 25χρονο γιό του Μιχάλη, πήγαν να δουν την οικία της γιαγιάς στην περιοχή Στροβιλιών αλλά εκεί συνελήφθησαν παράνομα από τις κατοχικές αρχές με τη δικαιολογία ότι είχαν εισέλθει με το αυτοκίνητό τους σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή.

Για το γεγονός η οικογένεια ενημερώθηκε από τον 25χρονο Μιχάλη και ακολούθως ενημέρωσαν τις Κυπριακές Αρχές.

Η ιστοσελίδα Cyprus Times βρέθηκε στο σπίτι της αδελφής του 47χρονου Αναστάση. Πρόκειται για οικογένεια βιοπαλεστών με τρία παιδιά.

Μοναδικό «σφάλμα» του κ. Μιχάλη, ότι ήθελε να δείξει στον γιό του το σπίτι της γιαγιάς του.

Στην οικογένεια έφτασαν πληροφορίες ότι πατέρας και γιός οδηγήθηκαν και σήμερα ενώπιον ψευδοδικαστηρίου, κάτι που δεν μπορεί επί του παρόντος να επιβεβαιωθεί είτε να διαψευστεί. Οι πληροφορίες που φτάνουν και στην οικογένεια είναι ότι και αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον του λεγόμενου δικαστηρίου.