Σωτήρα: Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον άτυχο Χρίστο - Καταλείπει εξάχρονη κόρη


Τη Δευτέρα θα τελεστεί η κηδεία του 54χρονος Χρήστου Αδάμου, που έσβησε γύρω στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που οδηγούσε το όχημά του, στη Σωτήρα Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με το Κόμμα για τα Ζώα, η κηδεία του άτυχου 54χρονου θα τελεστεί στις 16:30 από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στη Σωτήρα. Στην ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα ζώα σημειώνει ότι τόσο το κόμμα όσο και η πολιτική επιτροπή θα παρευρεθούν σύσσωμοι.

«Καλούμε τον φιλοζωικό κόσμο και τους ευαίσθητους πολίτες όπως παρευρεθούν για να δώσουν το ύστατο χαίρε σε αυτό τον υπέροχο άνθρωπο ο οποίος αφιέρωσε όλη του την ζωή στα θέματα ευημερίας, προστασίας και τα δικαιώματα των ζώων».

Απευθύνουν παράλληλα έκκληση όπως γίνονται εισφορές στην είσοδο της εκκλησίας υπέρ της εξάχρονης κορούλας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 54χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε περιτείχισμα οικίας.

Ακολούθως, στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Aπό τις προκαταρτικές εξετάσεις δεν φαίνεται να φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ εκ πρώτης όψεως ο θάνατος του άτυχου Χρίστου, επήλθε από παθολογικά αίτια.

Τα αίτια θανάτου του 54χρονου, αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.