Σωτήρα: "Ο Χριστός ήταν ένας άγγελος που αγκάλιαζε με τα φτερά του όλα τα ζώα"

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με θύμα τον 54χρονο Χρίστο Αδάμου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από το τροχαίο στη Σωτήρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6:00, ο 54χρονος οδηγούσε το όχημα του σε περιοχή στη Σωτήρα, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε περιτείχισμα οικίας. 

Ακολούθως, στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 54χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Aπό τις προκαταρτικές εξετάσεις δεν φαίνεται να φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ εκ πρώτης όψεως ο θάνατος του άτυχου Χρίστου, επήλθε από παθολογικά αίτια.

Τα αίτια θανάτου του 54χρονου, αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

«Ένας άγγελος που καθημερινά αγκάλιαζε με τα φτερά του όλα τα ζώα»

Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωση του το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου δηλώνει συντετριμμένο από τον θάνατο του 54χρονου. «Ένας άξιος φίλος και υποστηρικτής του κόμματος. Τεράστια η ανιδιοτελής προσφορά του Chris Adamou και το μεγάλο του πάθος για την  υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων». 

4314658183639302 182486393 2405274309617710 1408576366394152398 n


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «ο Χρίστος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας άγγελος που καθημερινά αγκάλιαζε με τα φτερά του όλα τα ζώα και έτοιμος κάθε στιγμή να προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη, τον σεβασμό, την φροντίδα και την συμπόνια σε όλα τα ζωάκια».

Παράλληλα, το Κόμμα για τα ζώα αναφέρει ότι ο άτυχος Χρίστος, «είναι ένας σπουδαίος διασώστης που αφιέρωσε την ζωή του και ένας προστάτης των ζώων που αφήνει ένα τεράστιο κενό, άρχισε τον μεγάλο ταξίδι και εκεί βέβαια είναι σίγουρο ότι θα συναντήσει όλες εκείνες τις ψυχούλες, όλα εκείνα τα ζώα που βοήθησε. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».