Survivor: Μόνη σαν το λεμόνι η Ελευθερία! Οι Μπλε μιλούν για... επανένταξη!


Οι λιποθυμίες Έλενας και Ανθής, τα δάκρυα της Σοφίας, το μονόζυγο του Καλίδη για γερό κορμί και στην... απέξω, μόνη σαν το λεμόνι η Ελευθερία και ΜαριΠΟΖΑ! Ο Περικλής στο SurvivorGR την λέει (ξανά) στον Τριαντάφυλλο – Ταρζάν: «Είναι λυπηρό, πας και στα 50» 

Το επεισόδιο του Survivor 4  είχε πάλι λίγο απ όλα. Συγκίνηση, τραγουδια και χορούς, νίκη φαγητού για τους κόκκινους και ρεβάνς στο κουίζ από τους Μπλε, άλλα και αδιαθεσία από τις Σαλαγκούδη και Μαριπόσα που τις έθεσε εκτός μάχης.  

Ωστόσο η παίκτρια που δείχνει αποκομμένη από την ομάδα της είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια στο Κυριακάτικο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ/Sigma αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που ξεκινάει για την ίδια μετά την αποχώρηση της φίλης της Βαλέριας Χοψονίδου, άλλα και στην κλονισμένη εμπιστοσύνη της προς τους συμπαίκτες της.

Η Άννα Μαρία σε συζήτησή τους της τόνισε πόσο άσχημα έχει νιώσει με την συμπεριφορά της λέγοντας: «Βγήκες μαι με έδωσες με πράγματα που έχω πει και δεν έχω πει, ένα τουρλουμπούκι…. Έμαθα ότι έχεις πει και πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άκου λίγο. Δεν με πειράζει. Δεν θα παραδεχτώ πράγματα που δεν έχω πει. Δεν ήθελα να κάνουμε κάτι, ούτε να το λήξουμε αυτό. Εγώ θέλω να ξέρεις ότι απλώς σε ανθρώπινο επίπεδο δεν θέλω να σε βλέπω έτσι και για αυτό σου μίλησα, μπορώ να σε παρηγορήσω. Καταλαβαίνω ότι είσαι χάλια γιατί μία κοπέλα με την οποία ήσουν κοντά έφυγε. Παρόλα αυτά αισθάνομαι ότι έχει πει ψέματα για εμένα. ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι, τα πράγματα να μπορούν να λυθούν καλύτερα κι εδώ όντως διογκώνονται. Αισθάνομαι τρομερά προδομένη από εσένα και δεν αλλάζει.»

Η Ελευθερία της ανέφερε ότι δεν παραδέχεται πράγματα που έχει πει κι ότι δεν θα μιλήσει ξανά μέχρι να φύγει από το παιχνίδι.

Πάντως και οι συμπαίκτες της θεωρούν πως δύσκολα θα γυρίσει το κλίμα για την Ελευθερία.

Δεν είναι όμως μόνο η Ελευθερία στη... γωνία. Είναι και η Μαριπόσα, η οποια όμως πιστεύει πως η δική της περίπτωση είναι απλά μια εμμονή του Νίκου Μπαρτζή.

 

Ο Δημήτρης τοποθετείται για τον Νίκο

 

Στην παραλία των Kόκκινων, το κλίμα είναι πιο ανεβασμένο. Ίσως γι αυτό έπαιξε ρόλο η παραλαβή των νέων προμηθειών. Ίσως και η αγωνιστική τους άνοδο με την είσοδο των Ηλία Μπόγδανου και της Καρολίνας Καλύβα. Το θέμα συζήτησης ήταν η αποχώρηση της Βαλέριας και τα ματσαρίσματα.

Το γεγονός ότι οι Kόκκινοι έχουν αρχίσει και βλέπουν νίκες έχει ανεβάσει και τη διάθεση, με τους Τριαντάφυλλο, Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Κοψιδά να το ρίχνουν στο τραγούδι. Βέβαια όλα τα λεφτά ήταν η προσπάθεια του Τριαντάφυλλου να κάνει τον Tαρζάν.

Εκτός από γέλια, τραγούδια και χορούς είχαμε και κλάματα. Αυτή τη φορά με δάκρυα στα μάτια, η τραυματίας Σοφία, έστειλε το μήνυμά της στα κορίτσια της.

Η ίδια ξέσπασε σε δάκρυα όταν τις θυμήθηκε ξανά λέγοντας: «Τα κορίτσια μου η Ραφαέλα μου που είναι 7 κι η Χριστοφορία μου 5. Η σκέψη μου είναι μαζί τους, όπου κι αν πάω, και στην θάλασσα και στα αγωνίσματα. Στην παραλία έχω μπροστά τα πρόσωπά τους. Όταν πηγαίνουμε με το καραβάκι στα αγωνίσματα, βλέπω τα πρόσωπά τους στον ουρανό, όσο χαζό κι αν ακούγεται. Ελπίζω να με παρακολουθούν εκεί που είναι. Να τις πω ότι τις αγαπώ πάρα πολύ κι ότι η μαμά θα έρθει γρήγορα. Να θυμούνται ότι είμαστε μαζί μια γροθιά ενωμένες κι ό,τι κάνω το κάνω για τις ίδιες.»

Προμήθειες πήραν και οι μπλε, με τον Πάνο Καλίδη να κάνει την καταμέτρηση και στη συνέχεια να το ρίχνει στο μονόζυγο, για να προετοιμαστεί για το στίβο μάχης.

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, Περικλής Κονδυλάτος και Τριαντάφυλλος δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουν στο Survivor.

Η αρχή έγινε όταν ο Τριαντάφυλλος είπε ότι βρήκαν παπούτσια του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου, που ήταν καμμένα από κάτω και τα έκαψαν τελείως για να φύγει η αρνητική ενέργεια. Τότε ποιος είδες τον Περικλή Κονδυλάτο και δεν τον φοβήθηκε, ο οποίος ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ λυπηρό για έναν άνδρα που έχει φύγει από τα 40 και πάει προς τα 50, όχι από τα 4 στα 5, να κάνει τέτοιου είδους πράγματα. Δηλαδή καίμε τα παπούτσια των πρώην συμπαικτών μας για ποιον λόγο; Τι σου έκαναν; Δεν συμφωνώ να καίμε πράγματα που ανήκουν σε άλλους, δεν είχαν αρνητική ενέργεια τα παιδιά. Κάντε ότι θέλετε, απλά ξεχωρίζω την θέση μου. Είναι όλο αυτό λάθος.»

Ο Τριαντάφυλλος δεν μπόρεσε να πει πολλά παρά μόνο ότι έχει συνηθίσει τα σχόλια.

Άννα Μαρία: βλέπω την Ελευθερία να προσπαθεί να επανενταχθεί

Στον στίβο μάχης ο αγώνας μεταξύ Mπλε και Kόκκινων με έπαθλο το φαγητό ξεκίνησε με απώλειες. Η Έλενα Κρεμλίδου έχασε για ακόμη μια φορά τις αισθήσεις της και έφυγε με ασθενοφόρο για να μεταβεί στο νοσοκομείο και να της δώσουν οι γιατροί τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, κι ενώ ο Γιώργος Λιανός έκανε ερωτήσεις προς τους παίκτες, η Ανθή Σαλαγκούδη έχασε κι εκείνη τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να την πάνε στους γιατρούς που βρίσκονταν εκεί κοντά. Οι γιατροί δεν της επέτρεψαν να συμμετάσχει στο σημερινό αγώνισμα με αποτέλεσμα οι Μπλε να παίζουν με ένα άτομο λιγότερο, όπως και οι κόκκινοι.

Οι Kόκκινοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 3-0.

Οι Mπλε κατάφεραν να μειώσουν σε 5-1.

Αυτό όμως δεν έφτανε για να ανακόψει την φόρα της ομάδας του Κοψιδά προς στο φαγητό.

 

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 10-4 με τους κόκκινους να εξασφαλίζουν ένα πλούσιο γεύμα σε όσπρια με σαλάτα.

 

Με την ψυχολογία στα ύψη οι Kόκκινοι ανεβάζουν τον πήχη και όπως οι ίδιοι δηλώνουν στόχος είναι αυτή την εβδομάδα είναι να κάνουν το 4/4 κερδίζοντας τα δύο αγωνίσματα ασυλίας αλλά και αυτό με το έπαθλο επικοινωνίας, που δεν έχουν πάρει ποτέ.

Στο κουίζ επιβίωσης, αν και οι Kόκκινοι ξεκίνησαν καλύτερα τελικά οι Mπλε πήραν τη ρεβάνς και κέρδισαν ένα γεύμα με κρέπα.