Survivor: Απομονωμένη από όλους τους συμπαίκτες της η Ελευθερία Ελευθερίου


Πληθαίνουν οι φήμες ότι η Ελευθερία Ελευθερίου σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor 2021» τις επόμενες ώρες., καθώς είναι απομονωμένη από όλους τους συμπαίκτες της.

Μετά και από την αποχώρηση της φίλης της Βαλέριας Χοψονίδου από το «Survivor 2021», οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να ετοιμάζει και αυτή τις βαλίτσες της.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η τραγουδίστρια είναι απομονωμένη από όλους τους συμπαίκτες της και έτσι δεν αποκλείεται να έχουμε μια επανάληψη των γεγονότων που οδήγησαν στην οικειοθελή αποχώρηση το 1917 της Ειρήνης Παπαδοπούλου, γνωστής και ως «μπουλντόζας» από το παιχνίδι. Τότε, η επίσης τραγουδίστρια Ειρήνη, είχε αποχωρήσει απογοητευμένη από την συμπεριφορά των συμπαικτών της, οι οποίοι είχαν φτάσει να της πάρουν και την κουβέρτα.

Σε ανάλογο σημείο απομόνωσης βρίσκεται πλέον και η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία δέχεται πυρά από τους πρώην αγαπημένους φίλους της, τον Αλέξη Παππά και την Άννα Μαρία Βέλλη και νιώθει το βάρος της μοναξιά και της σωματικής εξάντλησης κάθε μέρα και πιο πολύ.

Δείτε πως σχολίασαν την κατάσταση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο σημερινό «Ευτυχείτε»: