Survivor 4: Τούρκος παίκτης αποκάλεσε την Ελευθερίου "Τελεφερίκ" - Χαμός στο Twitter


Στο πάρτι Ένωσης των ομάδων απολαύσαμε τη συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με παίκτη του Τουρκικού Survivor, ο οποίος τη φώναξε "Τελεφερίκ". Το περιστατικό έγινε viral στο Twitter.

Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες τσακωμών, τραυματισμών, αλλά και συγκινήσεων στο Survivor 4, το βράδυ της Κυριακής (28/3 έφτασε η στιγμή της Ένωσης των δύο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Σε ένα επεισόδιο γεμάτο χορό, τραγούδι, γέλιο, μουσική, φαγητό και θετικά vibes οι παίκτες άφησαν στην άκρη τα μίση και έστω για λίγο έγιναν φίλοι. Στο φαντασμαγορικό πάρτι της ένωσης οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους,, αλλά και να αντικρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Μεταξύ άλλων, στο πάρτι απολαύσαμε και τη συζήτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με ένα παίκτη του Τουρκικού Survivor. Αφού η παίκτρια συστήθηκε, εκείνος -που δεν άκουσε καλά το όνομά της-, επανέλαβε, ρωτώντας τη εάν τη λένε "Τελεφερίκ".

Όπως είναι λογικό, το περιστατικό έγινε viral στο Twitter και οι χρήστες του δημιούργησαν ιδιαιτέρως ευφάνταστα memes. Δείτε παρακάτω ορισμένα από τα καλύτερα: