Το Success Story του Ανδρέα Ματθαίου και η επέκταση του Fixed4U


Το... δικό του success story ζει ο CEO της εταιρείας Fixed4u, Ανδρέας Ματθαίου από το Αυγόρου, η διαδρομή του οποίου εμπνέει και δείχνει τον δρόμο σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας ξεκίνησε το 2012, μόλις επέστρεψε από τις σπουδές του, να επισκευάζει συσκευές φίλων και γνωστών. Η εξαιρετική δουλειά που έκανε ακουγόταν στην κοινότητα και μήνα με τον μήνα η ζήτηση αυξανόταν.

Τρία χρόνια αργότερα, βλέποντας την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στο Παραλίμνι. Η επιτυχία στο Παραλίμνι δεν άργησε να έρθει και σιγά σιγά ο Αντρέας μαζί με τους συνέταιρούς του (Μάριο Νικολαΐδη και Αλέξη Παντελίδη) άρχισε να επεκτείνεται και να μεγαλώνει με αποτέλεσμα να ανοίξει άλλα τρία καταστήματα σε Στρόβολο, Έγκωμη και Λάρνακα.

Ο Αδρέας Ματθαίου, όπως ανέφερε και σε προηγούμενη συνέντευξή του νιώθει ευλογημένος γιατί κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. "Μέσα από μεγάλες προσπάθειες και σκληρή δουλειά" ανέφερε "κατάφερα να επιτύχω τους στόχους μου σε μια οικονομικά δύσκολη εποχή, ειδικά για τους νέους αφού κυριαρχούσε ανεργία και οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές".

Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση από το άρτια  εξειδικευμένο προσωπικό. Οι κύριες δραστηριότητες της Fixed4u είναι η επιδιόρθωση κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, tablets και smart watch όλων των ειδών. Επίσης, στα καταστήματα, ο κάθε πελάτης, ανάλογα με τις ανάγκες του, μπορεί να βρει διάφορα αξεσουάρ που σχετίζονται με την τεχνολογία.



Δείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας ΕΔΩ