Στους δρόμους η Αστυνομία ενόψει του τριημέρου του κατακλυσμού


Ετοιμάζεται ενόψει τριήμερου η Αστυνομία, με αυξημένους έλεγχους μια και φέτος ο φετινός κατακλυσμός αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικά λόγω της πανδημία του κορωνοϊού.

Αρκετοί συμπολίτες μας αναμένεται κατακλύσουν τόσο τις παραλιακές πόλεις, όσο και τα βουνά, με αποτέλεσμα η η στρατηγική της Αστυνομία να αρχίζει από το τμήμα της Τροχαίας για μια ασφαλή μετακίνηση των πολιτών

Το τμήμα της Τροχαίας θα βρίσκεται σε εγρήγορση για πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων και απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης, αλλά και για κάθε δυνατή βοήθεια προς τους οδηγούς κατά την διάρκεια των διακινήσεων.

Επίσης επιπροσέθετα μέτρα θα ληφθούν κατά την εξόρμηση και την επιστροφή των εκδρομέων στην πρωτεύουσα.

Ο δεύτερος άξονας, που θα κινηθεί η Αστυνομία, θα είναι αυτός της πρόληψης του εγκλήματος και συγκεκριμένα για τα αδικήματα κατά της περιουσίας όπως κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία θα πραγματοποιεί περιπολίες, αφού τέτοιες ήμερες οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την απουσία των ενοίκων.

Τέλος, ελέω κορωνοϊού η Αστυνομία θα επικεντρωθεί στους ελέγχους σε υποστατικά αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού.


Πηγή: offsite