Στους 21 οι ασθενείς στο ΓΝ Αμμοχώστου


Συνολικά 21 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Από τα 21 άτομα που νοσηλεύονται, δύο βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Σήμερα δόθηκαν τρία εξιτήρια, ενώ χθες δόθηκαν πέντε, σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης, ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.
 
Εν τω μεταξύ άρχισε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου η δειγματοληψία για κορωνοϊό στο προσωπικό του Νοσηλευτηρίου, στο πλαίσιο των εργαστηριακών εξετάσεων που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από το Υπουργείο Υγείας.
 
Παρά το γεγονός ότι αρκετά μέλη του προσωπικού έχουν ήδη υποβληθεί σε εξετάσεις, λόγω της νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό, εντούτοις η δειγματοληψία θα επαναληφθεί.
 
Την ίδια ώρα 125 άτομα από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου έδωσαν σήμερα δείγμα για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων για κορωνοϊό σε άτομα από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που δικαιούνται να εργάζονται με βάση το διάταγμα του Υπουργού Υγείας, καθώς και σε άτομα από τον ιδιωτικό τομέα, των οποίων οι επιχειρήσεις δεν έχουν αναστείλει τις εργασίες τους.