Στον πρόεδρο Αναστασιάδη ο δήμαρχος Παραλιμνίου και μέλη του Δημ. Συμβουλίου!

Σύσκεψη με τον πρόεδρο της δημοκρατίας είχαν σήμερα το πρωί μέλη του δημοτικού συμβουλίου Παραλιμνίου (Ανδρέας Λοίζου, Αναστάσιος Βλίττης, Γιώργος Καράς και Κυριάκος Ιωακείμ), με επικεφαλής τον δήμαρχο, Θεόδωρο Πυρίλλη.

Σκοπός της - μισάωρης περίπου – επίσκεψης σύμφωνα με πληροφορίες του neAmmochostos, ήταν η προώθηση των, ζωτικής σημασίας, έργων που εκκρεμούν στο Παραλίμνι. Ιδιαίτερη έμφαση, δόθηκε στα έργα που είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν στον Κάππαρη, με τον ΠτΔ να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προθυμία να συμβάλει σε όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την περιοχή. Μάλιστα, άκουσε από πρώτο χέρι τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν αλλά και τα εμπόδια που συναντά σε πολλές περιπτώσεις ο δήμος από τον κρατικό μηχανισμό.

Εξάλλου, ο δήμαρχος Παραλιμνίου στην πρόσφατη εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από τους δημότες με αφορμή την τοποθέτηση βόμβας στην οικία του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «πλέον η επαρχία Αμμοχώστου δεν είναι και ούτε πρέπει να την βλέπουν (σ.σ οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας) ως τον φτωχό συγγενή.»

 Μάλιστα, τόνισε ότι «θα προχωρήσουμε πιο διεκδικητικά τις επόμενες ημέρες και σε περίπτωση που δεν εισακουστούμε, θα προβούμε ακόμα και σε κινητοποιήσεις!»

Πολύ πιθανόν, λοιπόν, η σημερινή συνάντηση με τον ΠτΔ, να σηματοδοτήσει εξελίξεις στα σημαντικά, τουλάχιστον, θέματα που εκκρεμούν στο Παραλίμνι.