Στον αστυνομικό σταθμό και ο Χαμπουλλάς-Καταγγέλλει το επεισόδιο με Γρηγόρη


Στο ΤΑΕ Λάρνακας για να καταγγείλει το περιστατικό του διαπληκτισμού με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη, θα βρεθεί το απόγευμα ο εκτελεστικός πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς.
 

Ο κ. Χαμπουλλάς θα καταγγείλει πως δέχθηκε επίθεση από τον κ. Γρηγόρη, στο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, το περασμένο Σάββατο.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε ήδη η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που έγινε από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας, μετά το τέλος του αγώνα. Ο κ. Γρηγόρη κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση, εξύβριση και απειλές από τον εκτελεστικό πρόεδρο της «Κυρίας».

Οι Αρχές, έχουν ήδη παραλάβει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, πίσω από την ανατολική εξέδρα του γηπέδου, όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο, το οποίο αξιολογείται, ενώ άρχισε η λήψη καταθέσεων από πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο, την ώρα του διαπληκτισμού.

Σημειώνεται πως οι Αρχές, κάλεσαν τον κ. Χαμπουλλά να δώσει κατάθεση ως προς τις καταγγελίες του κ. Γρηγόρη, κάτι που αναμένεται να συμβεί επίσης το απόγευμα.