Στο σφυρί βγάζει 29 μοτοσυκλέτες της η ΑΗΚ


Διαγωνισμό για πώληση 29 μοτοσυκλετών προκήρυξε η ΑΗΚ. Πρόκειται κυρίως για μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού (παπάκια) δηλαδή 125 κ. εκατοστών όπως και μεγαλύτερου κυβισμού, δηλαδή με κινητήρες μέχρι και 264 κ. εκατοστά.Οι αρχικές τιμές εκκίνησης για κάθε μοτοσυκλέτα ξεκινούν από τα €200 και φτάνουν μέχρι και τα €1.000.

Ο διαγωνισμός για το σύνολο των 29 μοτοσυκλετών ξεκινά από την ελάχιστη τιμή των €15.300. Συγκεκριμένα, για τέσσερις μοτοσυκλέτες η τιμή εκκίνησης είναι τα €200, για πέντε τα €300, για τέσσερις τα €400, μία €500, για εννέα τα €600, μία από €700, μία από €800 και τέσσερις από €1.000. 

Από τις 29 μοτοσυκλέτες που βγάζει στο σφυρί η ΑΗΚ, οι 21 είναι «παπάκια» των 125 κ. εκατοστών, εκ των οποίων οι 15 μοντέλο KYMCO AGILITY και οι έξι μοντέλο YAMAHA NXC125. Δύο είναι κυβισμού 149 κ. εκατοστών (SYM A2). Άλλες έξι μοτοσυκλέτες είναι μεγαλύτερου κυβισμού και συγκεκριμένα πρόκειται για μοντέλα SYM LH30W με κινητήρες των 264 κ. εκατοστών.

Ο αγοραστής θα πρέπει να τις μαζέψει από τρεις διαφορετικές πόλεις της Κύπρου αφού 13 από αυτές τις μοτοσυκλέτες βρίσκονται στα επαρχιακά γραφεία της ΑΗΚ στη Λεμεσό, άλλες 13 στα γραφεία ΑΗΚ στη Λάρνακα και τρεις στα γραφεία ΑΗΚ στην Πάφο.
Σε σχέση με την ηλικία των μοτοσυκλετών, αξίζει να αναφερθεί ότι οι αριθμοί εγγραφής τους ξεκινούν από KUH, KQC, KWX και KYW και φτάνουμε μέχρι τη σειρά LAZ.

Οι ενδιαφερόμενο μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις για τα διαδικαστικά του διαγωνισμού μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ η τελευταία μέρα υποβολής προσφορών είναι η 9η Σεπτεμβρίου. 

Όπως αναφέρεται στα σχετικά έγγραφα, η τιμή προσφοράς πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την προκαθορισμένη τιμή για κάθε μοτοσυκλέτα χωρίς ΦΠΑ. 

Η επιθεώρηση και έλεγχος των μοτοσυκλετών μπορεί να γίνει μετά από συνεννόηση με τους κατά τόπου υπεύθυνους της Αρχής στις περιφέρειες Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου.

Οι μοτοσυκλέτες βρίσκονται σταθμευμένες στα κατά τόπους περιφερειακά γραφεία Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου της ΑΗΚ.