Στο οδόφραγμα της Δερύνειας αύριο οι μοτοσικλετιστές!

Μεγάλη παγκύπρια πορεία διοργανώνουν τηn Κυριακή (10:00 - 12:00) οι μοτοσικλετιστές-μέλη της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού – Πορεία μεχρί το οδόφραγμα της Δερύνειας 

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή στις 23 Δεκεμβρίου επιστρέφουν στο οδοφράγμα της Δερύνειας, επιμένοντας στην αντίσταση. Επισημαινουν δε πως οι μοτοσικλετιστές στέλνουν μήνυμα σε κάθε γωνιά αυτής της γης και αφουγκράζονται τον σεισμό της προσφυγιάς και της σκλαβιάς.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση 

“Αναγκαίος ο βρυχηθμός των μοτοσικλετών, υποχρεωτικός ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη. Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, σε πείσμα των καιρών και των ανθρώπων, στέκεται καλά και υψώνει σημαίες λευτεριάς. Στις 23 Δεκεμβρίου επιστρέφει στον ιερό χώρο του οδοφράγματος της Δερύνειας, επιμένει στην αντίσταση και απορρίπτει τη βαρβαρότητα των τουριστικών τσεκ-πόιντς. Οι μοτοσικλετιστές στέλνουν μήνυμα σε κάθε γωνιά αυτής της γης και αφουγκράζονται τον σεισμό της προσφυγιάς και της σκλαβιάς. Λαμβάνουν το μήνυμα όλων των σκλαβωμένων λαών και σκίζουν το συγχωροχάρτι που παραχώρησαν κάποιοι στην κατοχή. Η γης θυμάται καλά. Εμείς;”