Στο Nissi Beach το υπερπολυτελές σκάφος Ρώσου μεγιστάνα (ΒΙΝΤΕΟ)


Χλιδή χιλίων καρατίων, εξειδικευμένη τεχνολογία και ένας απίστευτος εξοπλισμός πολλών εκατομυρίων. Μία από τις πιο εντυπωσιακές θαλαμηγούς όλων των εποχών. Το σκάφος του Ρώσου μεγιστάνα Αντρέι Μελνιτσένκο.  


Διαφήμιση:

Acropolis Quality Food Paralimni: Ερχόμαστε στην πόρτα του σπιτιού σου με ένα τηλεφώνημα - 23 828 999☎️




Την ίδια ώρα, πολλές περιοχές της

Ξεχωρίζει η μορφή του με τα τρία κατάρτια. Μόνο το μεσαίο κατάρτι φτάνει τα 100 μέτρα και είναι υψηλότερο από το Άγαλμα της Ελευθερίας. Το υπερπολυτελές γιοτ έγινε κατόπιν παραγγελίας του 46χρονου Ρώσου,  και κόστισε μόλις... 430 εκατ. ευρώ.  

Το υπερπολυτελές γιοτ, όπως βλέπετε βρίσκεται αγκυροβολημένο από χθες, σε πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία του Nissi Beach, καταπλήσσοντας ντόπιους αλλά και τους λιγοστούς τουρίστες. 

Το όνομά του; «Α». Και πίσω από αυτό κρύβεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Αφού προς τιμήν της καλλονής γυναίκας του, θέλησε να δημιουργήσει ένα σούπερ γιοτ που δεν θα έμοιαζε σε κανένα άλλο. Ένα σκάφος εντελώς μοναδικό, το οποίο θα μαγνήτιζε και θα ξεχώριζε όπως κι εκείνη. Γι΄αυτό και το σκάφος πήρε το πρώτο γράμμα από τη σύζυγό του Αλεξάνδρα.  

Με προσωπική περιουσία που υπολογίζεται σε 13,5 δισ. δολάρια, ο Μελνιτσένκο φιγουράρει στην λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο. 


Πηγή: alphanews.Live