Στο έλεος του Θεού 15χρονη έγκυος (video)

Ασύλληπτη ιστορία με πρωταγωνίστρια 15χρονη έφερε στο φως της δημοσιότητας η Σημερινή της Κυριακής.

 

 

Το ορφανοτροφείο, το βεβαρημένο ιστορικό, οι εκφοβισμοί, μια εγκυμοσύνη, σχέση με ενήλικα 7 χρόνια περίπου μεγαλύτερο της και η ανικανότητα των κρατικών υπηρεσιών να την προστατεύσουν.

 

Η ιστορία του ανήλικου κοριτσιού ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια, όταν σε ηλικία 2 ετών έχασε την οικογενειακή θαλπωρή και τέθηκε υπό την κηδεμονία του κράτους.  

 

Η αμέλεια ωστόσο, η αδιαφορία και το τρύπιο σύστημα των κρατικών υπηρεσιών ευημερίας ευθύνονται –όπως καταγγέλλει ο βιολογικός της πατέρα- που σήμερα το κορίτσι είναι στο έλεος του Θεού και διανύει τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της, από σχέση που διατηρεί με ενήλικα.

 

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας της 15χρονης, οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας ενώ γνωρίζουν για τη σχέση που διατηρεί με ενήλικα, εντούτοις άφησαν την κόρη του απροστάτευτη.

 

Λειτουργοί –σύμφωνα με τον πατέρα- εκβιάζουν τόσο το ανήλικο κορίτσι, όσο και τον ίδιο πως σε περίπτωση που φέρουν την ιστορία στο φως της δημοσιότητας, θα υπάρξουν συνέπειες.  

 

Η «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» έθεσε την υπόθεση και ενώπιον της Προέδρου του Συμβουλίου ΦΩΝΗ, η οποία αναμένεται να ζητήσει διερεύνηση του περιστατικού, ενώ όπως δήλωσε αν όντως η 15χρονη διατηρεί σχέση με ενήλικα, τότε όσοι είχαν γνώση και δεν προέβησαν σε καταγγελία, διαπράττουν ποινικό αδίκημα.