Στο ΑΔΕ Αμμοχώστου ο Αρχηγός της Αστυνομίας


Σε δηλώσεις μετά την επίσκεψη του στην ΑΔΕ Αμμοχώστου στα πλαίσια της επικείμενης αποχώρησης του από την Αστυνομία, ο Αρχηγός της Αστυνομία Κύπρος Μιχαηλίδης απαντώντας σε ερώτηση και κληθείς να αναφέρει ποιά θα είναι η επόμενη μέρα για τον ίδιο είπε πως θα έχει «ξεκούραση, αφού ειδικά το τελευταίο διάστημα οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες που μας έχουν κουράσει. Νομίζω όμως ότι τα καταφέραμε και είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά χρειάζεται ξεκούραση και χρειάζεται όλοι να σκεφτούμε οικογενειακώς τα επόμενα βήματα».

Ταυτόχρονα είπε πως «δεν έχω κάνει απολύτως καμία σκέψη για πολιτική καριέρα ούτε για οτιδήποτε άλλο. Ακούω και εγώ τα διάφορα σενάρια και χαμογελώ γιατί ο τελευταίος που έχει το λόγο είναι ο υποφαινόμενος οπότε οι αποφάσεις θα ληφθούν εν καιρώ το δέοντι».

Ερωτηθείς κατά πόσον θα τον ενδιέφερε η πολιτική σταδιοδρομία απάντησε ότι τον ενδιαφέρει η πορεία της χώρας γιατί ένας αξιωματούχος του κράτους θα ήταν παράδοξο να μην ενδιαφέρεται για τα κοινά. "Αυτό μόνο και δεν υπάρχει τίποτε άλλο προς το παρόν», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι κατά τα διαστήματα το όνομα του Αρχηγού της αστυνομίας έχει παίξει σε διάφορα σενάρια για τις Βουλευτικές εκλογές.