Στο Ξυλιατό ο δολοφόνος λοχαγός – Σοκάρει η περιγραφή για την εξάχρονη



Στη λίμνη Ξυλιάτου για υποδείξεις σκηνών μεταφέρθηκε ο 35χρονος Λογαχός δολοφόνος, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της εξάχρονης Sierra το πτώμα της οποίας ακόμα παραμένει άφαντο.Σοκ προκάλεσε η περιγραφή του για το πως πέταξε το πτώμα στη λίμνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 35χρονος ανέφερε ότι είχε πετάξει την εξάχρονη στη λίμνη, ωστόσο είχε κολλήσει σε δέντρο και στη συνέχεια την ξανα έσπρωξε μέχρι να πέσει στη λίμνη.

Ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 11:00 για την υπόθεση της ανεύρεσης του δεύτερου πτώματος χθες στο μεταλλείο.

Στο μεταξύ οι Αρχές ψάχνουν τα κίνητρα για να συνδέσουν το παζλ και να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν το σενάριο που τον θέλει να πρόκειται για serial killer. Σύμφωνα με πληροφορίες στο φρεάτιο έχει εντοπιστεί τουλάχιστον ακόμα ένα πτώμα, το οποίο πιθανόν να είναι άνδρας. Ωστόσο δεν ήρθε καμία επίσημη επιβεβαίωση.

 

Τι έχει γίνει μέχρι σήμερα

Κυριακή 14/4

Εντοπίστηκε το πτώμα της Μarry Rose από Γερμανούς τουρίστες που φωτογράφιζαν το μεταλλείο.

Τρίτη 16/4

Συνελήφθη ο πρώην σύντροφος της και πατέρας της εξάχρονης και τέθηκε υπό κράτηση. Στο σπίτι του βρέθηκαν έγγραφα της πρωην συντρόφου του.

Πέμπτη 18/4

Συνελήφθησαν άλλα δύο πρόσωπα για την υπόθεση. Ένας 35χρονος και ένας 30χρονος

Παρασκευή 19/4

Τίθενται υπό κράτηση οι δύο νέοι συλληφθέντες. Ταυτόχρονα αφήνουν ελεύθερο τον πρώην σύντροφο της Marry Rose.
Την ίδια μέρα ο 35χρονοςσπάει στην ανάκριση και ομολογεί τους φόνους της Marry Rose και της εξάχρονης κόρης της.

Σάββατο 20/4

Αφήνουν ελεύθερο τον 30χρονο ύποπτο, αφού εναντίον του δεν προκύπτει οτιδήποτε. Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας εντοπίζεται δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο του λατομείου, όπου είχε εντοπιστεί η Marry Rose ενώ επικρατεί έντονη φημολογία ότι στο φρεάτιο υπάρχει ακόμα ένα τουλάχιστον πτώμα.

Κυριακή 21/4

Οι Αρχές φτάνουν απο νωρίς στο μεταλλείο όπου ετοιμάζονται για νέες έρευνες στο φρεάτιο. Την ίδια ώρα ο Λοχαγός-φονιάς μεταφέρεται κάτω από ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας στη λίμνη Ξυλιατού για υπόδειξη σκηνών.

Πηγή:dialogos.com.cy