Στην Κύπρο το πριγκιπικό ζεύγος Ουίλιαμ-Κέιτ (photos)

Στις Βρετανικές Βάσεις στο Ακρωτήρι Λεμεσού αφίχθη το Royal Air Force που μεταφέρει τον Δούκα Ουίλιαμ και τη Δούκισσα Κέιτ Μίτλεντον.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η τρίωρη παρουσία του πριγκιπικού ζεύγους στις Βάσεις Ακρωτηρίου, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ΜΜΕ και ειδικότερα βρετανικών, όπως το BBC, ITV, ITN, Channel 4 και Sky News, ενώ το γεγονός θα καλυφθεί και από ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters, το Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Την Τρίτη το πριγκιπικό ζεύγος διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παλάτι του Κένσιγκτον για παιδιά και συζύγους στρατιωτών από τις εγκαταστάσεις της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Κόνινγκσμπι και στο Μάραμ που βρίσκονται στην Κύπρο και θα περάσουν εκεί, μακριά από τις οικογένειές τους, τα Χριστούγεννα.

 

Είχαν ζητήσει από τα παιδιά να φέρουν δώρα και γράμματα για τους γονείς τους και αυτά τα δώρα και γράμματα θα παραδώσουν δια χειρός στους Βρετανούς στρατιώτες στο Ακρωτήρι.

Σε χθεσινό μήνυμά της στο Twitter η δούκισσα του Κέμπριτζ ανέφερε: «Πραγματικά ανυπομονούμε να πετάξουμε στη βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Ακρωτήρι στην Κύπρο αύριο και να συναντήσουμε κάποιες από τις μαμάδες και τους μπαμπάδες των μικρών που συναντήσαμε με σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστούν με όλες τις κάρτες και τα δώρα σας, γι’ αυτό ευχαριστούμε που τα ταχυδρομήσατε σήμερα».

 

 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο επίτιμος διοικητής της βάσης στο Κόνινγκσμπι στην κομητεία του Λίνκολνσιρ, όπου υπάγονται διοικητικά τα αεροσκάφη Typhoon τα οποία υποστηρίζουν τις βρετανικές επιχειρήσεις από το Ακρωτήρι.

 

View image on Twitter View image on Twitter


 

 

View image on Twitter

View image on Twitter

ΠΗΓΗ: Sigmalive/ΚΥΠΕ