Θλίψη στην Αστυνομία…Έχασε τη μάχη για τη ζωή η άτυχη Μαρία



Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε η Αστυνομία για το χαμό της Μαρίας Στεφάνου, 53 χρόνων από την Αγλαντζιά, μέλος της δύναμης, η οποία το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με ασθένεια που αντιμετώπιζε.

 

Η άτυχη Μαρία που υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας απεβίωσε το περασμένο Σάββατο και θα κηδευτεί στις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην  Αγλαντζιά, ενώ η ταφή της θα γίνει στο νέο κοιμητήριο του δήμου.

 

Η 53χρονη καταλείπει δύο παιδιά, ενώ παράκκληση της οικογένειας της είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων ΠΑΣΥΚΑΦ, όπως και στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα όπου θα τελεστεί η κηδεία της.

 Camera Icon  

+2

 

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου πενθεί ξανά λόγω του άδικου χαμού της Αστ.2211 Μαρίας Στεφάνου, που υπηρετούσε στον Ειδικό Ουλαμό Φρουράς, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας. 

 

Η Μαρία Στεφάνου, ηλικίας 53 ετών, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββάτο 9 Μαρτίου, 2019 και η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου, 2019 και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Αγλαντζιά. 

 

Προσελήφθη στις Τάξεις της Αστυνομίας στις 9 Οκτωβρίου, 2000 και υπηρετούσε με ευσυνειδησία, ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον.

 

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της.