Στην Αγία Νάπα σπουδαίος Ιταλός ποδοσφαιριστής


Toν σπουδαίο πρώην Διεθνή Ιταλό Ποδοσφαιριστή και νυν Βοηθό Προπονητή της Εθνικής Ιταλίας Alberico Evani, τίμησε σήμερα Δευτέρα (8 Απριλίου) με αναμνηστική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ιταλίας και του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Αγία Νάπα, η οποία έγινε εφικτή μετά από πρόσκληση του  Διευθυντή των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας (Αyia Napa Soccer School) κ. Δήμου Γούμενου.

Ο κ. Ζαννέτου ευχαρίστησε τον κ. Εvani εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποδοχή της πρόσκλησης του κ. Γούμενου και βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αγία Νάπα καθώς και για την πολυσήμαντη και πολύχρονη προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Είναι  ιδιαίτερη η χαρά και πολύ μεγάλη τιμή για μας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, καθώς του επέδιδε την πλακέτα, «που τιμούμε σήμερα ένα θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο οποίος με τις γνώσεις που διαθέτει είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει στην περαιτέρω βελτίωση της Σχολής Ποδοσφαίρου της πόλης μας».

Από πλευράς του ο 56χρονος  Διεθνής Ποδοσφαιριστής, αφού εξέφρασε τις εγκάρδιες του ευχαριστίες για την τιμή που του έγινε, ανέφερε ότι αισθάνεται πολύ ευτυχής που βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο τόπο όπως είναι η Αγία Νάπα, η οποία όπως είπε, είναι πλούσια σε φυσικές ομορφιές, διαθέτει εξαιρετικές και μοναδικές παραλίες, ένα μέρος όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει πλούσιο και καλό φαγητό.

Εξέφρασε επίσης  τον ενθουσιασμό του τόσο για το ψηλό επίπεδο της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας (Αyia Napa Soccer School) όσο και των προπονήσεων.  «Δεν περίμενα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Evani «ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου και γενικά των προπονήσεων στην Σχολή θα ήταν τόσο υψηλό».

Ο  Alberico Evani έπαιξε ποδόσφαιρο από το 1980 μέχρι το 1999 στις Ομάδες,  Ρετζιάνα, Καραρέσε, Μίλαν και Σαμπντόρια και ακολούθως καθιερώθηκε στις Εθνικές Ομάδες του Σαν Μαρίνο και της Ιταλίας ως προπονητής και βοηθός προπονητής.