Στην Αγία Νάπα οι Πλούταρχος και Κορκολής


Ο Στέφανος Κορκολής και ο Γιάννης Πλούταρχος στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Ο Διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής και ο Γιάννης Πλούταρχος, ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας είναι οι καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει φέτος το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26-29 Σεπτεμβρίου 2019.


Ο Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9.00μ.μ μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη τη μουσική παράσταση, «Η Μουσική είναι Μία» όπου θα ταξιδέψει το κοινό με τις ορχηστρικές συνθέσεις του και τα υπέροχα δικά του τραγούδια που όλοι αγάπησαν όπως («Στους πέντε ανέμους», «Σκόνη και θρύψαλα», «Σε έχω ερωτευθεί», «Ο ΄Αγγελος μου», «Δεν είσαι εδώ», «Σβήσε το φεγγάρι» και πολλά άλλα) στον πλούσιο μουσικό του κόσμο.


Ο Γιάννης Πλούταρχος, με τη γνήσια λαϊκή του φωνή θα παρουσιάσει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9.00μ.μ μια μουσική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια του, τόσο παλαιές όσο και καινούργιες του επιτυχίες. Το καλό παιδί του Ελληνικού τραγουδιού όπως είναι ευρέως γνωστός έχει κερδίσει το κοινό με την ερμηνεία του, την ξεχωριστή φωνή του αλλά και το ήθος του ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος.


Πέρα από τις δύο μεγάλες συναυλίες το Φεστιβάλ περιλαμβ