Στη Δερύνεια αντιπροσωπεία Τουρκικού Κόμματος για το οδόφραγμα

Επίσκεψη στο οδόφραγμα Δερύνειας πραγματοποίησε χθες αντιπροσωπεία του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, κατά την οποία ενημερώθηκε για τις εργασίες που έγιναν και που αναμένεται να γίνουν.


Η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί την Παρασκευή και το οδόφραγμα Απλικίου, για μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στις εργασίες στα οδοφράγματα ενώ ακολούθως θα ετοιμάσει έκθεση την οποία θα παρουσιάσει στον ηγέτη των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί και στον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχιουρμάν.


Σε δηλώσεις του ο «βουλευτής» του ΡΤΚ Ασίμ Ακάνσοϊ αναφέρθηκε στην ανάγκη εντατικοποίησης των εργασιών και είπε ότι στην βόρεια πλευρά του οδοφράγματος έχουν προχωρήσει οι εργασίες αλλά υπάρχουν ακόμα εργασίες για να γίνουν ώστε να καταστεί δυνατή η διάνοιξη του οδοφράγματος.


Ο Ακάνσοϊ συνέχισε λέγοντας ότι η διάνοιξη των οδοφραγμάτων θα έχει θετικές επιπτώσεις και στις δύο κοινότητες τις οποίες και κάλεσε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατή η διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου.