Σταυρής Master Chef: Εξύμνησε την Αγία Νάπα στο πανελλήνιο


Δημόσιες ευχαριστίες Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου στον επίδοξο Κύπριο Master Chef Σταυρή Γεωργίου για την αναφορά του στο τουριστικό μας θέρετρο

Στον  Κύπριο παίκτη του μαγειρικού ριάλιτι της τηλεόρασης του Star  Σταυρή Γεωργίου, εκφράζει δημόσια τις εγκάρδιες του ευχαριστίες ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου, για το γεγονός ότι o επίδοξος Κύπριος Master Chef, εξύμνησε μπροστά στις κάμερες του διαγωνισμού την Αγία Νάπα ως τον καλύτερο τουριστικό προορισμό, ακόμη κι από το διάσημο νησί των Ανέμων, την Μύκονο, επισημαίνοντας ότι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις εξαιρετικές παραλίες  και τα θαλασσινά καταγάλανα νερά.

Με την ενέργειά του αυτή ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέτου ο Σταυρής Γεωργίου προέβαλε με άμεσο και πειστικό τρόπο την πόλη μας σε εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούν το διαγωνισμό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

«Είναι πολύ ευχάριστο» ανέφερε ο κ. Ζαννέττου «όταν νεαροί συμπατριώτες μας στην προσπάθειά τους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και καθώς οδεύουν στο δρόμο προς την καταξίωση, προβάλλουν με κάθε ευκαιρία τη χώρα μας στο εξωτερικό και αυτό καταδεικνύει την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για τον τόπο τους». 

Πραγματικά πρόσθεσε, «του αξίζουν συγχαρητήρια και κάθε έπαινος γι’ αυτό, ο Δήμος Αγίας Νάπας μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι θα τον τιμήσει».