Squid Game: Παραπέμπεται σε δίκη για παρενόχληση ο «Παίκτης 001»


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Yeong-su, ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του.

Ο «Παίκτης 001» του Squid Game κατηγορείται από αγνώστων στοιχείων στα μέσα γυναίκα, ότι την άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο το 2017.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα ξένα μέσα, το δικαστήριο της Seongnam στη Νότια Κορέα απήγγειλε, μέσω της εισαγγελίας, κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στον 78χρονο αστέρα της σειράς του Netflix, με τη δίκη του να ξεκινά τον ερχόμενο Φεβρουάριο.Αξιωματούχος της εισαγγελίας επισημαίνει ότι είναι δύσκολο να επιβεβαιώσει περαιτέρω λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση του Yeong-su.

Το κανάλι JTBC μετέφερε την πληροφορία, ότι η άγνωστη γυναίκα υπέβαλε αρχικά καταγγελία εναντίον του τον Δεκέμβριο του 2021, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους το 2017.

Αρνείται τα πάντα ο Yeong-su - «Της κράτησα απλώς τα χέρια»

Ο Yeong-su αρνείται τις κατηγορίες και εμμένει στους ισχυρισμούς του, ότι απλά «της κράτησε τα χέρια για να της δείξει το δρόμο» ενώ περπατούσαν γύρω από μια λίμνη. Στο JTBC μεταφέρθηκε ακόμη, η είδηση ότι ο Yeong-su είπε πως είχε ζητήσει συγγνώμη, όχι επειδή αναγνώρισε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά επειδή η γυναίκα φέρεται να του είπε ότι «δεν θα το έκανε θέμα εάν της ζητούσε συγγνώμη».
Ο «παίκτης 001» είχε γράψει ιστορία - Στα 77 του, έγινε ο πρώτος Κορεάτης ηθοποιός με Χρυσή Σφαίρα

Ο Yeong-su, ο οποίος υποδύεται τον «Oh II-nam», γνωστός και ως «παίκτης 001», στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, έχει τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου.

«O Yeong-su κερδίζει το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στη σειρά "Squid Game". O Yeong-su θεωρείται σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου στη γενέτειρά του, Νότια Κορέα. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που κερδίζει Χρυσή Σφαίρα» είχε γραφτεί στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων Χρυσές Σφαίρες. Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος Κορεάτης που προτάθηκε και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Σεπτέμβριο 2021 σε εκπομπή της Νότιας Κορέας, ο Yeong-su είχε δηλώσει ότι, από τότε που άρχισε να προβάλλεται η σειρά, η ζωή του έχει αλλάξει σημαντικά: «Νιώθω σαν να είμαι στον αέρα. Δυσκολεύομαι να ηρεμήσω και να συγκρατηθώ. Όταν πηγαίνω σε καφετέριες ή άλλα μέρη, αποκτώ αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, το να είσαι ένας διάσημος ηθοποιός, είναι δύσκολο».

Η υπόθεση της σειράς-φαινόμενο
Ευάλωτοι άνθρωποι που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα λαμβάνουν μια μυστηριώδη πρόσκληση να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν. Κάθε παιχνίδι είναι σαν ένα παραδοσιακό κορεάτικο παιχνίδι για παιδιά, όπως το Κόκκινο φως και το Πράσινο φως, στο οποίο όμως η ήττα σημαίνει θάνατο. Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος είναι ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού;

πηγη: PROTOTHEMA.GR