Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)



Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στην Αριζόνα, όπου μία μητέρα έπνιξε τα τρία της παιδιά, αφού τους τραγουδούσε νανουρίσματα και έπειτα έβαλε τα σώματά τους στον καναπέ σε στάση ύπνου.

Η 22χρονη Ρέιτσελ Χένρι σκότωσε τα τρία της παιδιά -τον 3χρονο γιο της και τις δύο κόρες της, ενός έτους και επτά μηνών- ενώ στο σαλόνι βρίσκονταν συγγενείς, που δεν κατάλαβαν τίποτα.

Ειδικότερα, όπως περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς, πρώτα έβαλε τα χέρια της στο στόμα και τη μύτη της μεγάλης της κόρης μέχρι που σταμάτησε να κινείται. Το παιδί, σύμφωνα με τη Daily Mail, κλωτσούσε τη μητέρα του προσπαθώντας να γλιτώσει ενώ ο 3χρονος αδερφός της φώναζε «όχι» ενώ έβλεπε την αδερφή του να πεθαίνει.

Έπειτα έβαλε τη σορό του παιδιού σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και κυνηγούσε τον γιο της μέχρι που ο μπαμπάς των παιδιών και ένας άλλος συγγενής ήρθαν στο σπίτι. Τότε, η Ρέιτσελ πήρε τον μικρό και τον πήγε στο δωμάτιό του, λέγοντας πως ήθελε δήθεν να τον βάλει για ύπνο.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το αγοράκι προσπάθησε με κάθε τρόπο να αντισταθεί, γδέρνοντας και τσιμπώντας τη μητέρα του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τέλος βρήκε την επτά μηνών κόρη της και αφού την τάισε και το μωρό αποκοιμήθηκε, την έπνιξε.

Η 22χρονη είπε ότι τραγουδούσε νανουρίσματα και στα τρία της παιδιά όσο τα σκότωνε και έπειτα έβαλε τα σώματά τους στον καναπέ «σε στάση σαν να κοιμούνται».

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι από κάποιον που ήταν εκεί, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η ταυτότητά του. Μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι η 22χρονη συμπεριφερόταν παράξενα τις τελευταίες ημέρες, ενώ ισχυρίστηκε επίσης πως έχει πρόβλημα με ουσίες και είναι εθισμένη στη μεθαμφεταμίνη.

Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)  - Media Gallery 6


Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)  - Media Gallery

Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)  - Media Gallery 2

Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)  - Media Gallery 3

Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)  - Media Gallery 4

Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)  - Media Gallery 5

Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)  - Media Gallery 6

Σοκαριστικό: Μητέρα τραγουδούσε νανουρίσματα ενώ έπνιγε τα παιδιά της (pics & vids)  - Media Gallery