Σοκαριστικές και σκληρές αποκαλύψεις για Ρονάλντο και την υπόθεση βιασμού


Υπάρχει διαφαινόμενη σιωπή και ηρεμία, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι η υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φουντώνει ολοένα και περισσότερο, έστω και χωρίς να βλέπει το φως της καθημερινής δημοσιότητας. Στο Λας Βέγκας η αστυνομία διεξάγει έρευνα, αλλά είναι και το «Spiegel» που δεν αφήνει το θέμα να ηρεμήσει. Κάθε άλλο. Το γερμανικό περιοδικό δημοσίευσε ακόμα μία αποκάλυψη του «FootballLeaks». Μόνο που αυτή φαίνεται να είναι η πιο καυτή και η πιο ενδεικτική ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ίσως να έχει σοβαρά προβλήματα με αυτή την ιστορία και ίσως και κακά ξεμπερδέματα.

Η νέα δημοσίευση του «Spiegel» είναι τρομερά αποκαλυπτική και περιλαμβάνει σοκαριστικούς διαλόγους του Ρονάλντο με τους δικηγόρους του. Υποτίθεται λοιπόν ότι το 2009, λίγους μήνες αφότου έλαβε χώρα το συμβάν με την καταγγελία της Αμερικανίδας, Κάθριν Μαγιόργκα, η ομάδα δικηγόρων του CR7, άρχισε να του κάνει ερωτήσεις και να τον προετοιμάζει για το πώς θα έπρεπε να χειριστεί τις δικές του δηλώσεις.

Μόνο που υπάρχει μία τεράστια λεπτομέρεια σε αυτές. Οπως ισχυρίζονται τα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει, οι απαντήσεις του Ρονάλντο είναι διαφορετικές. Υπάρχουν εκείνες που έδωσε στους δικηγόρους του τον Σεπτέμβριο του 2009, οι οποίες θεωρητικά είναι οι αυθόρμητες για το συμβάν κι εκείνες που έδωσε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, οι οποίες φέρονται ως «δασκαλεμένες» σε περίπτωση που θα τον καλούσαν οι Αρχές.

Δείτε παρακάτω τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στις δύο εκδοχές τους, με τη δεύτερη να είναι ξεκάθαρα παραλλαγμένη και σε καμία περίπτωση ενοχοποιητική, ενώ η πρώτη περιλαμβάνει νοήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον του και γι' αυτό έχουν βγει από την κουβέντα.

Ερώτηση: «Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε εσένα και την MR.C; (Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ειπώθηκε κάτι σχετικό με το αν κάνατε σεξ ή κάτι τέτοιο)».

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνουμε σεξ, από τη στιγμή που μόλις είχαμε γνωριστεί (Καλύτερα όχι. Είναι η πρώτη φορά). Αλλά παρόλα αυτά, άρπαξε το πέος μου».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Αρπαξε το πέος μου».


Ερώτηση: «Περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη ξεκινώντας από την επαφή που είχες με την MR.C στο δωμάτιο και τη συνέπεια που είχε αυτό όπως και κάθε επαφή συμπεριλαμβανομένων αγκαλιών και φιλιών ή τη μετάβαση από μια όρθια στάση, στο κρεβάτι ή στο πάτωμα ή οπουδήποτε έγινε».

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Την γα***α στο πλάι. Εκανε τον εαυτό της διαθέσιμο. Ηταν ξαπλωμένη στην πλευρά της, στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της από πίσω. Ηταν σκληρό. Δεν άλλαξε θέση. Κράτησε 5 - 7 λεπτά. Είπε ότι δεν ήθελε, όμως έδειξε διαθέσιμη. Ολη την ώρα ήταν σκληρό, την γύρισα στην πλευρά της και έγινε γρήγορα. Ισως έπαθε κάποιες μελανιές όταν την άρπαξα. Δεν ήθελε να το κάνουμε', αντίθετα, με αυνάνισε. Δεν ξέρω τι ακριβώς άλλο έκανε όταν με αυνάνιζε, όμως συνέχιζε να λέει όχι. 'Μην το κάνεις δεν, είμαι σαν τις άλλες'. Απολογήθηκε μετά».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Ηταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Πήγα από πίσω. Δεν αλλάξαμε στάσεις. Ηταν 5 - 7 λεπτά. Ηταν σκληρό. Δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν ούρλιαξε, δεν φώναξε για βοήθεια ή κάτι τέτοιο. Δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικά. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό. Δεν τελείωσα μέσα της. Τελείωσα πάνω της (όχι μέσα της) και στις κουβέρτες. Δεν χρησιμοποίησα λιπαντικό, χρησιμοποίησα σάλιο. Δεν ξέρω αν ήρθε σε οργασμό».

Ερώτηση: «Η κυρία MR.C ύψωσε τη φωνή της ή φώναξε;»

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε όχι και σταμάτα κάποιες φορές».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Οχι».

Ερώτηση: «Η MR.C είπε κάτι μετά τη σεξουαλική επαφή;»

Απάντηση Σεπτεμβρίου: «Είπε “μαλάκα, με ανάγκασες. Είσαι ηλίθιος. Δεν είμαι σαν τις άλλες”. Εγώ της είπα 'λυπάμαι'.».

Απάντηση Δεκεμβρίου: «Οχι».

Προφανώς και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την αλήθεια, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ο Ρονάλντο έχει μπλέξει πολύ σοβαρά...

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr