Σοκαρισμένοι γιατροί με μωρό που έβγαλε κυνόδοντα «βρικόλακα»

Οι ιρλανδοί γονείς Tara και Brian O'Byrne βρέθηκαν μπροστά σε μια άβολη κατάσταση όταν ο 11 εβδομάδων Oscar έκλαιγε ένα πρωινό περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως.

 

 

Και μετά παρατήρησαν πως το βρέφος είχε βγάλει ένα ολότελα παράξενο δόντι, κάτι που τους ανάγκασε να τρέξουν στο νοσοκομείο.

 

Μιλώντας στην εφημερίδα «Irish Daily Mirror», η Tara είπε: «Πήγα σε αυτόν στις 7:00 το πρωί. Τέτοια ώρα πίνει συνήθως το γάλα του και πηγαίνει για ύπνο, μόνο που συνέχιζε να κλαίει … Και τότε βρήκα το δόντι στο στόμα του. Είχε βγει μέσα στη νύχτα».

 

Ακόμα και οι γιατροί του νοσοκομείου της ιρλανδικής Ντρογκέδα σοκαρίστηκαν βλέποντας αυτό που χαρακτήρισαν «δόντι δράκουλα»: «Συζητούσαν αν ήταν δόντι ή όχι», είπε η μαμά, «φώναζαν συνεχώς και άλλους γιατρούς, δεν ήξεραν τι να κάνουν».

 

 

Τελικά ζήτησαν τη συνδρομή του παιδιατρικού νοσοκομείου του Δουβλίνου, όπου και αφαιρέθηκε το δόντι, όχι χωρίς παρατράγουδα όμως: «Έρχονταν συνεχώς οδοντίατροι και έβγαζαν φωτογραφίες με το δόντι. Το πήραμε τελικά στο σπίτι για να το δείξουμε στον Oscar όταν μεγαλώσει».

 

«Τρομοκρατηθήκαμε αρχικά, αλλά τώρα βλέπουμε την αστεία του πλευρά», καταλήγει.