Σοκ στην Ελλάδα: Γυναίκα χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης 55χρονη που φέρεται να τραυμάτιζε μωρά σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων.


Μετά από καταγγελίες για ύποπτους τραυματισμούς μωρών από δύο γονείς η αστυνομία παρακολούθησε συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και συνέλαβε μια γυναίκα που ταίριαζε στις μαρτυρίες. Μετά από αντίσταση η 55χρονη συνελήφθη και δήλωσε ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Η δράση της ξεκινάει πριν από περίπου ένα χρόνο όταν πλησίασε βρέφος σε καρότσι σε ούρα καταστήματος και χωρίς να αντιληφθούν κάτι οι γονείς του το χαράκωσε στα πόδια. Στη συνέχεια η ίδια διαμαρτυρήθηκε για το κλάμα του μωρού κατηγορώντας δημόσια τους γονείς ότι δεν το φροντίζουν.

Το ίδιο ακριβώς περιστατικό κατήγγειλαν και πριν λίγες μέρες γονείς χωρίς να γνωρίζουν από πού προήλθαν τα τραύματα στα παιδιά τους. Σε όλες τις περιπτώσεις όμως μια γυναίκα με την ίδια περιγραφή τους είχε πλησιάσει και παραπονιόταν με έντονο ύφος ότι τα παιδιά τους έκαναν πολύ φασαρία και έπρεπε να βγουν από το κατάστημα.

Οι γονείς αναστατωμένοι με την ξαφνικό κλάμα του μωρού τους δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη μέχρι να εντοπίσουν τα τραύματα στα πόδια του. Η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να ενημερώσουν την ασφάλεια του κτιρίου και στη συνέχεια να δώσουν την περιγραφή της γυναίκας στην αστυνομία.

Σε βάρος της 55χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικα και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με τις σε βάρος της κατηγορίες.




Πηγή: in.gr