Σοβαρός τραυματισμός μητέρας και κόρης στη Ξυλοφάγου… Μεθυσμένη οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Κοπέλα υπό την επήρεια αλκοόλ προκάλεσε δυστύχημα στη Ξυλοφάγου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο γυναικών, μητέρας και κόρης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19.30 χθες το βράδυ, 25χρονη από τη Ξυλοφάγου οδηγούσε το αυτοκίνητο της σε δρόμο στη Ξυλοφάγου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του προς τα δεξιά και να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που ακολουθούσε αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 28χρονη με συνοδηγό τη μητέρα της ηλικίας 50 χρόνων από τη Ξυλοφάγου.

Από τη σύγκρουση και οι τρεις επιβαίνοντες των αυτοκινήτων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ των Νοσοκομείων Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε η 25χρονη η οποία αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρούς τραυματισμούς και της δόθηκε εξιτήριο.

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας υπέβαλαν την κοπέλα σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη ήταν 83%μg.

Τόσο η 28χρονη όσο και η μητέρα της μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου εξετάστηκαν από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι έφεραν σοβαρούς τραυματισμούς.

Οι δύο γυναίκες κρατήθηκαν στο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται εκτός κινδύνου.

Η 28χρονη υποβλήθηκε επίσης σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Πηγή: ΚΥΠΕ