Σοβαρό τροχαίο με πρώην καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)


O Όυγκνιεν Κούζμιτς έπεσε θύμα τροχαίου και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Αναφορές πως βρίσκεται σε κώμα, μεγάλος κίνδυνος για την ζωή του!


Ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα και ο συνοδηγός του είχαν σφοδρή σύγκρουση με αμάξι που ερχόταν από αντίθετο ρεύμα σε Εθνική οδό της Σερβίας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος νωρίτερα διασκέδαζε σε τραπέζι γάμου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, ενώ το αμάξι του καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό.


Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, ωστόσο στην Σερβία αναφέρουν πως ο Κούζμιτς έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και το στήθος του, γεγονός που έχει δημιουργήσει μεγάλη αγωνία για την κατάστασή του.


Μάλιστα, δημοσιεύματα του εξωτερικού αλλά και το Sportando αναφέρουν πως ο Σέρβος βρίσκεται σε κώμα, παρά το γεγονός πως απέφυγε την εγκεφαλική αιμορραγία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ζωή του.


Από την άλλη μεριά, ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση εντός των επόμενων ωρών και κάλεσε δημοσιογράφους και φιλάθλους να σεβαστούν την κατάσταση και την ιδιωτική ζωή του έμπειρου άσου.

Εδώ η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα με το αυτοκίνητο του Κούζμιτς: