Σκάνδαλο στο παλάτι: Ο Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ( ; )





Σαν βόμβα "έσκασε" η είδηση που θέλει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απάτησε την Κέιτ Μίντλετον κατά την διάρκεια της τρίτης της εγκυμοσύνης.


Δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού, In Touch, έφερε τα άνω - κάτω στο Μπάκιγχαμ καθώς παρουσιάζει τον Ουίλιαμ, τον λιγότερο άτακτο πρίγκιπα, ως άπιστο. Η εφημερίδα «Daily Beast» αναφέρει ότι η συγκεκριμένη φήμη έχει διαρρεύσει στην βρετανική υψηλή κοινωνία για σχεδόν ένα χρόνο.


Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η γυναίκα που τον οδήγησε στην απιστία είναι καλή φίλη της Κέιτ και πρόκειται για την Ρόουζ Χολμοντελέι, πρώην μοντέλο, η οποία είναι και αυτή παντρεμένη. Η συγκεκριμένη γυναίκα μένει στην ίδια περιοχή με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» οι δυο τους είχαν αρχίσει να περνούν περισσότερο χρόνο στο κτήμα τους στο Νόρφολκ.


Η είδηση προκάλεσε πονοκέφαλο στο παλάτι και ιδιαίτερα στην βασίλισσα Ελισάβετ η οποία αμέσως ενημέρωσε τους δικηγόρους του Παλατιού, οι οποίοι θα κινηθούν νομικά σε βάρος του παλατιού με τα βρετανικά μέσα να γράφουν:


 Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το Παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταιάνα....