Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα – Συγκλονίζει η μάνα



Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στη Μυτιλήνη.


Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love σκόρπισε τη θλίψη στο πανελλήνιο με τον ξαφνικό του θάνατο, όταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και σκοτώθηκε ακαριαία.


Η κηδεία του είναι σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πάνου Ζάρλα, τη Λέσβο, έφτασαν από το βράδυ της Δευτέρας πολλοί συμπαίκτες του από το Power of Love, οι οποίοι θα παραβρεθούν σήμερα στην κηδεία του.


Ανάμεσα σε αυτούς ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο Αλέξανδρος Νατσάκος, η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Κάββαλος κ.α.


Η μητέρα του Στέλλα Νικολάου έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον χαμό του παιδιού της.


«Εγώ μένω στη Μυτιλήνη, οπότε θα ήθελα το παιδί μου να το πάρω κοντά μου. Όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία, η σορός του θα ταξιδέψει και την Τρίτη έχει κανονιστεί η κηδεία του. Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ, επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ό,τι πόλεμο. Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο, με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό, που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω, γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».


eleutherostypos.gr