Σέρνει στα Δικαστήρια πρώην συμπαίκτη του από το Survivor ο Αλέξης Παππάς


Ο Αλέξης Παππάς καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς ισχυρίζεται ότι η δήλωση του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου, είναι συκοφαντική.

Μέσω του δικηγόρου του, Στυλιανού Σούρλα, καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του ζαχαροπλάστη. Όπως δήλωσε στο protothema.gr o κ. Σούρλας: «Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων». 

Προ ολίγων ημερών, ο πρώην παίκτης του Survivor σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου και συμμετείχαν με τον Αλέξη Παππά και μεταξύ άλλων, έκανε έναν σχολιασμό, ιδιαίτερα προσβλητικό για τον Bachelor.

«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως ο μόνος λόγος, για τον οποίο ο Αλέξης Παππάς συμμετέχει στο συγκεκριμένο show είναι τα χρήματα και ξεκαθάρισε πως αν ποτέ η κόρη του ήθελε να πάρει μέρος στο Bachelor, σίγουρα δεν θα της το επέτρεπε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα