Σεπόλια - Αστυνομικός της ΓΑΔΑ μεταξύ αυτών που επικοινωνούσαν με την 12χρονη


Σύμφωνα με στοιχεία, ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με τη 12χρονη και να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, αλλά δεν είχε συναντηθεί μαζί της.

Νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη. Σύμφωνα με στοιχεία, ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με τη 12χρονη και να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, αλλά δεν είχε συναντηθεί μαζί της. Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο, ο νεαρός αστυνομικός.

Νωρίτερα προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια οι δυο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα. Για τον τρίτο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντος των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.