Σεξ και σαδομαζοχισμός πίσω από τους νεκρούς με βέλη στην Γερμανία (pis)

Ειδικότερα, το κουβάρι της υπόθεσης φαίνεται πως άρχισε να ξετυλίγει η γερμανική αστυνομία συλλέγοντας στοιχεία που αφορούν την ζωή της 30χρονης Φαρίνα Κασπάρι, που θεωρείται πως ήταν αυτή που δολοφόνησε με την βαλλίστρα τα δύο πρώτα θύματα, προτού την στρέψει προς τον λαιμό της.

Συμμετέχοντες σε ένα πρωτοφανές φετιχιστικό όργιο που σχετιζόταν με την σεξουαλική ευχαρίστηση μέσα από την βία και την υποταγή, κατά τα παιχνίδια ρόλων που αφορούσαν χαρακτήρες αλλά και σκηνικά μεσαίωνα, ήταν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών οι πέντε νεκροί που εντοπίστηκαν με χτυπήματα από βέλη στην Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, οι γερμανικές αρχές εξακρίβωσαν πως το σπίτι εντός του οποίου βρέθηκαν οι δύο τελευταίες νεκρές γυναίκες στο Γουίτινγκεν τη Δευτέρα, άνηκε σε ένα από τα τρία θύματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο του χόστελ στο Πασσάου το Σάββατο.

Ειδικότερα, το κουβάρι της υπόθεσης φαίνεται πως άρχισε να ξετυλίγει η γερμανική αστυνομία συλλέγοντας στοιχεία που αφορούν την ζωή της 30χρονης Φαρίνα Κασπάρι, που θεωρείται πως ήταν αυτή που δολοφόνησε με την βαλλίστρα τα δύο πρώτα θύματα, προτού την στρέψει στον λαιμό της.

Ταυτόχρονα στο μικροσκόπιο των αρχών είναι και η ζωή του 53χρονου Τόρστεν Βάις, του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του χόστελ, καθώς θεωρείται πως είχε ρόλο «Γκουρού» σε αυτόν τον «σεξουαλικού κύκλο» που λειτουργούσε ως σεξουαλική αίρεση.

Ο 53χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών όπλων και κειμηλίων , σύμφωνα με τις περιγραφές του στενού του περιβάλλοντος φαίνεται πως είχε έντονο ενδιαφέρον για την βία και πιο συγκεκριμένα για τα παιχνίδια υποταγής καθώς χαρακτηριστικά περιγράφεται πως αντλούσε ηδονή από το να κάνει γυναίκες «σκλάβες» του.

Ο Βάις φαίνεται πως ασκούσε μεγάλη επιρροή στις 4 γυναίκες, συμπεριφερόμενος ως ένας δυνάστης που χρησιμοποιούσε σωματική βία και χειραγωγούσε τα υπόλοιπα θύματα.

Τυπικά είχε σοβαρή σχέση με το ένα εκ των θυμάτων με το οποίο είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Υπενθυμίζεται πως η επίσημη αιτία των θανάτων δεν έχει εξακριβωθεί καθώς τα αποτελέσματα των αυτοψιών αναμένονται την Πέμπτη.