Σε Πρωταρά και Παραλίμνι ο Αβέρωφ - Συνάντησε καταστηματάρχες και ξενοδόχους (photos)


Το Παραλίμνι επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Παραλιμνίου, περιηγήθηκε στον Πρωταρά, όπου συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, ενώ αμέσως μετά μετέβη στο ξενοδοχείο "Περνέρα" όπου είχε συνάντηση με τους ξενοδόχους της περιοχής.

Οι καταστηματάρχες μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ο κλάδος ειδικότερα.  Οι περισσότεροι τόνισαν ότι φέτος τα πράγματα σε ό,τι αφορά τα έσοδα ήταν σαφώς καλύτερα από πέρσι, ωστόσο για να φτάσουμε στα επίπεδα προ-κορωνοϊού  θα πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια από όλους και η Κυβέρνηση να στηρίξει έμπρακτα τον τουρισμό.

Οι ξενοδόχοι επεσήμαναν πως υπάρχει αδήριτη ανάγκη να δοθούν ειδικά κίνητρα στον Πρωταρά, ο οποίος μαζί με τις υπόλοιπες τουριστικές περιοχές της επαρχίας, μαστίζεται από το διαχρονικό πρόβλημα της εποχικότητας, προκειμένου να μπορούν τα ξενοδοχεία αλλά και οι υπόλοιπες τουριστικές επιχειρήσεις να παραμένουν ανοιχτές για το μεγαλύτερο διάστημα του χειμώνα με ό,τι (θετικό για την περιοχή και το κράτος) αυτό συνεπάγεται.

Το πρόγραμμα του ορέδρου του ΔΗΣΥ συνεχίζεται με επίσκεψη στις Ακαδημίες της ΕΝΠ, και στο Ναυτικό όμιλο Κωνσταντίας, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με 30 νέους επιχειρηματίες στην καφετέρια "Maccadam" στο Παραλίμνι.

neAmmochostos