Σάρωσε στα Τουριστικά Βραβεία Κύπρου ο Δήμος Αγίας Νάπας


Με τέσσερα βραβεία σε αντίστοιχες κατηγορίες δηλαδή, ένα πλατινένιο, ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, ο Δήμος Αγίας Νάπας σάρωσε χθες (Τετάρτη 23Σεπτεμβρίου) το βράδυ στην τελετή απονομής των Τουριστικών Βραβείων Κύπρου (Cyprus Tourism Awards) που πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα στον εξωτερικό  χώρο του Lemon Hotel.  Διοργανωτής των βραβείων είναι η Βoussias Communications και γενικός υποστηρικτής ο  Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ. 

Mε το μεγάλο βραβείο, το Platinum (πλατινένιο), το οποίο να σημειωθεί έχουν απονεμηθεί σε δύο μόνο συμμετοχές, τιμήθηκε το Πάρκο Γλυπτικής του Δήμου Aγίας Νάπας, το οποίο διαγωνίστηκε στην ενότητα Destinations – Tourist Attractions – 4.1 Museums/Historical Sites/Cultural Sites, Events Routes.  Στην ίδια ενότητα, αλλά στην κατηγορία 4.3 Theme Parks/Festivals/Exhibitions/Culinary or wine experiences το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ απέσπασε  το Χρυσό βραβείο.

Μία ακόμη ετήσια εκδήλωση του Δήμου το «Πάσχα στην Αγία Νάπα» πήρε το Αργυρό βραβείο στην ενότητα Travel Offering – 3.3 Religious/Faith Tourism, ενώ στην ίδια ενότητα στην κατηγορία 3.7 Wedding Tourism oι Πολιτικοί Γάμοι στην Αγία Νάπα πήραν το χάλκινο βραβείο. 

Τα βραβεία παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου, συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κα. Αναστασία Τσοκκή Κουμή, κα. Αίμιλη Ξύδια, κ. Δημήτρη Τοφινή και τον κ. Κωνσταντίνο Ζαννέττου, τον Αν. Δημοτικό Γραμματέα/Δημοτικό Μηχανικό κ. ΄Αθω Γεωργίου, την Πολιτιστική Λειτουργό  κα. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Γλυπτικής κ. Κίκη Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου εξέφρασε την ευαρέσκειά του που για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Αγίας Νάπας διακρίθηκε στα Τουριστικά Βραβεία Κύπρου και αυτό αποδεικνύει όπως είπε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Δήμο Αγίας Νάπας σε όλους τους τομείς με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού του προϊόντος και την προσέλκυση τουριστών.

«Η βράβευσή  μας με τέσσερα βραβεία  αποτελεί μεγάλη τιμή για το δήμο μας και μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και να εφαρμόζουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας υπηρεσίες ποιότητας».

Τα τέσσερα βραβεία σημείωσε «τα αφιερώνουμε στους δημότες μας, σε όλους τους συντελεστές και στους επισκέπτες μας».  Ο κ. Ζαννέττου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές τόσο για τη θέσπιση των βραβείων που αποτελούν όπως ανέφερε ένα πολύ βασικό κίνητρο για όλους τους Φορείς που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό έτσι ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας όσο και για την διοργάνωση της πολύ όμορφης  εκδήλωσης.

Όπως σημειώνουν οι οργανωτές τα Cyprus Tourism Awards, έχουν ως στόχο και σκοπό του ε  να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές, την αριστεία και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων, φορέων της τουριστικής βιομηχανίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αεροδρομίων, λιμένων, αεροπορικών - ακτοπλοϊκών εταιρειών, tour operators, διοργανωτών εκδηλώσεων ή άλλων εταιρειών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στη διαφήμιση, στην τεχνολογία και επικοινωνία και καταφέρνουν να προσελκύσουν επισκέπτες στον τόπο μας.