Σάλος με Ελλαδίτη κωμικό: «Αστεία» για μισή Κύπρο και αγνοούμενους (BINTEO)


Σάλο έχει προκαλέσει παράσταση Stand-Up Comedy του Πάρη Ρούπου στην Ελλάδα με τίτλο «Δουλίτσα να υπάρχει». 

Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο συγκεκριμένος κωμικός σατιρίζει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974. Το εν λόγω απόσπασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου με επικριτικά σχόλια.

Μεταξύ άλλων αναφέρει. «Μία φορά βρεθήκαμε σε ένα πολύ ακριβό μπαρ στη Λευκωσία. Μπαίνει μέσα ένα πολύ φραγκάτος τύπος. Μου λέει ένας φίλο μου. Τον βλέπεις αυτόν, έχει την μισή Κύπρο. Του απάντησα ότι όλοι οι Κύπριοι έχουν την μισή Κύπρο. Η μόνη ένωση που υπάρχει πλέον στην Κύπρο είναι στα φρύδια τους».

Συνεχίζοντας, αναφέρει «δεν νομίζω πότε να παίξω στην Κύπρο αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν θέλω κιόλας. Διχάζομαι. Σκέφτομαι την στιγμή που θα βγει αυτό το βίντεο με σχόλια όπως «ψόφο». Παίζει να είμαι αγνοούμενος μια μέρα».

Σε παλαιότερη του συνέντευξη σχετικά με την εν λόγω παράσταση, ανέφερε ότι δεν εμπνεύστηκε κείμενα για συγκεκριμένη παράσταση. Δεν έχει κάποια ειδική θεματολογία δηλαδή. Καταπιάνεται με πολλά και διάφορα θέματα και παρατηρήσεις, τα όποια με το χρόνο και με δοκιμές, δέσανε μεταξύ τους και ενοποιηθήκανε. Η κύρια πηγή έμπνευσης, όπως συχνά συμβαίνει στο stand-up, είναι η καθημερινότητα, πράγματα που σε ενοχλούν, οι εκάστοτε ανθρώπινες συμπεριφορές, η διττή σημασία δημοφιλών φράσεων, η οικογένεια και τα στερεότυπα. «Δυσκολεύομαι πολύ να αντισταθώ στα παιχνίδια με τις λέξεις».


 

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο