«Ροζ» παρασκήνιο στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα!

Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν με δύο καλεσμένους των νεόνυμφων που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κυκλαδίτικο νησί για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον στον παρουσιαστή και στη γυναίκα της καρδιάς του! 

Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η οποία επίσης υποστηρίζει πως: "Οι πρωταγωνιστές του πικάντικου παρασκηνίου είναι πασίγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό! Εκείνος πρώην παίκτης του «Survivor 1», εκείνη γνωστή τηλεπερσονα! Και μπορεί οι δυο τους να μην κυκλοφορούν μαζί στην Αθήνα, θέλοντας έτσι να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, όμως στη Σίφνο έζησαν τον έρωτά τους".

"Οι δυο τους διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο και τυφλοί από έρωτα έζησαν νύχτες γεμάτες πάθουν λογαριάζοντας όμως χωρίς την.. καμαριέρα. Ναι, καλά διαβάσατε, έγινε μάρτυαρας του love story ανάμεσα στα δυο τηλεοπτικά πρόσωπα έγινε χωρίς να το θέλει η υπάλληλος του ξενοδοχείου, η οποία τους «συνέλαβε» να κοιμούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου την ώρα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να αλλάξει τα σεντόνια.

Βλέπετε, το ζευγάρι μεθυσμένο από έρωτα, όχι μόνο είχε ξεχάσει να βάλει πίσω από την πόρτα το καρτελάκι με τη σήμανση «Μην ενοχλείτε», αλλά είχε ξεχάσει και να κλειδώσει! Έτσι η γυναίκα που φροντίζει για την καθαριότητα στα δωμάτια έγινε μάρτυρας της... ιδιαίτερης στιγμής τους. Οι δύο celebrities όμως, που το τελευταίο διάστημα έχουν στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, καθένας για δικούς του λόγους, όσο διάστημα παρέμειναν στο νησί δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν αυτό που έχει φουντώσει μέσα τους τους τελευταίους μήνες..." συνεχίζει το δημοσίευμα. 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espreσsso, στη δεξίωση για τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα κάθισαν μεν στο ίδιο τραπέζι, αλλά κράτησαν μια απόσταση «ασφαλείας», ώστε να μην κινήσουν υποψίες. Εξάλλου και το ταξίδι από και προς τη Σίφνο ο καθένας το έκανε μόνος του προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες!

Εσάς που πάει το μυαλό σας; 


ττττττττττττ