Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θα βγάλει κάτι η εκταφή της Τζωρτζίνας»


Τη Ρούλα Πισπιρίγκου επισκέφτηκε σήμερα στο κελί της, στις φυλακές Κορυδαλλού, ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σύμφωνα με όσα είπε, η Πισπιρίγκου «είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για τη ψυχολογία της».

Για την εκταφή της Τζωρτζίνας και τα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η κατηγορούμενη «έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της και από τους συγγενείς της που την επισκέφτηκαν νωρίτερα και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας κι ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της».

Η 33χρονη η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, από την πρώτη ημέρα είχε αιτηθεί να έχει τηλεόραση στο κελί, αίτημα που ικανοποιήθηκε σημερα.

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέφθηκαν νωρίτερα προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα και χρήματα, ώστε να μπορεί να τρέφεται από το κυλικείο των φυλακών. Μεταξύ αυτών, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες βρισκόταν και μια κεραία τηλεόρασης την οποία κρατούσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα που διανύει την τέταρτη ημέρα κρατούμενη σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, να προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής της κράτησης.

Η ίδια φέρεται να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της 9χρονης κόρης τους, ενώ χτες το μεσημέρι ο 30χρονος μετέβη εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και κατέθεσε στην ανακρίτρια όλα όσα γνωρίζει.

Σήμερα η  συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη και θα προβληθεί απόψε το βράδυ στο «Φως στο Τούνελ», την οποία και κατά τα φαινόμενα θα παρακολουθήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον κελί της στον Κορυδαλλό.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτική αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας στην οποία κατηγορούμενη είναι η εν διαστάσει σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου, «αδειάζει» την 33χρονη, υποστηρίζει την κατηγορία και θέλει να πάρει εκδίκηση.

Η ερώτηση για την Τζωρτζίνα

Στη συνέχεια του τρέιλερ υπάρχει ένας ακόμα διάλογος ανάμεσα σε Νικολούλη και Δασκαλάκη που προφανώς αφορά κάποιο όνειρο που είδε ο πατέρας και το οποίο το ανέφερε στη διάρκεια της συνέντευξης. Ακούγεται, λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη να τον ρωτάει «σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα» και τον Δασκαλάκη να απαντάει «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα».

Η δημοσιογράφος επανέρχεται και ρωτάει «για ποιο πράγμα» με τον πατέρα της 9χρονης να απαντάει «για τη δικαίωση»!

Πηγή: protothema.gr